Tavrion
Printscreen
Tavrion

Printscreen

Tavrion, Foto: Printscreen

Tavrion iz Batoza rođen je u provinciji Harkov, 1898., u porodici blagajnika. Porodica je bila velika, kao i sve u to vreme. U školi je pohađao tri razreda, nakon čega je završio seminar za učitelje.

Od ranog detinjstva služio je pri crkvi, a nakon toga je radio u radionici za ikone, u pustinji Glinski. Sve to vreme sanjao je da postane monah, ali usledio je Prvi svetski rat i Tavriona su poslali u vojsku. Nakon rata vratio se u pustinju Glinski i 1920. godine postao je monah.

„… sećam se jednog čoveka, jakog duha koji mi je pričao o svojim iskušenjima. Bio je to otac Tavrion, takođe Rus. Pre deset ili petnaest godina sreo sam ga u Letoniji, u maloj pustinji, gde je živeo sam. Sedeo je preda mnom, čovek moje generacije; zahvalnost i zadivljenost blistalo mu je u očima, a on mi je rekao: „Ne možete zamisliti koliko je Bog prema meni bio dobar!

Šta je arhimandrit Tavrion predvideo?

Izdavaće nove pasoše i brojeve i sve će biti elektronsko;

Vino će biti zamenjeno obojenim alkoholom;

Dan će se skratiti, biće manje sati;

Cene će porasti vrlo visoko, zatim će nestati gotovina i koristiće se elektronski novac, sve će se plaćati karticama;

Uslediće glad, i duhovna i hrana će faliti;

Biće raznih progona i ugnjetavanja hrišćana, a zatim i rat, ali veoma brz i moćan;

Kina će proći kroz Rusiju, ali proći će ne kao militantna, već kao da ide negde u rat. Rusija će joj poslužiti kao koridor. Kad stignu do Urala, zaustaviće se i dugo će živeti tamo. Takođe, o barkodu na proizvodima, rekao je da će postojati simbol i 30 štapića, dužih i srednjih i da će ih lepiti na proizvodima;

Amerika: Čitav kontinent će nestati;

Gospod će spasiti Rusiju;

Mnogo sveštenstvo će izgubiti veru;

O računaru je rekao da će se u jednoj maloj, zapadnoj zemlji, konstruistati veliki moćan uređaj. Prvo tajno, a potom će se raširiti po svetu. Upozorio je da ljudi ne koriste taj računar;