UHVATIO ŽENU NA KAUČU SA VODOINSTALATEROM! Afera je otkrivena na bizaran način, a onda je usledila neočekivana reakcija preljubnice!

Ostrvskim medijima odjeknula je priča o Britancu koji je na snimku nadzorne kamere video da je njegov vodoinstalater na njegovom kauču imao seks sa ženom njegovog prijatelja.

Majkl Vilijams
Majkl Vilijams, Foto: screenshoot/Facebook

Majkl Vilijams je otišao na odmor sa porodicom, a vodoinstalateru Majku Vilsonu je ostavio ključ kako bi izvršio popravke. Kada se vratio i pregledao snimke sigurnosnih kamera, imao je šta i da vidi - vodoinstalater je u kući priredio privatnu zabavu sa svojom ljubavnicom koja je žena Vilijamsovog prijatelja.

Vlasnik kuće je odmah obavestio prijatelja da ga žena vara i priložio dokaze za to.

- Žao mi je, druže, ali moraš ovo da vidiš. Tvoj žena je imala seks sa vodoinstalaterom u mojoj kući - poslao je on prevarenom prijatelju zajedno sa video snimkom.

Kada je njena afera otkrivena, žena je pobesnela. Iako je sama kriva za raspad svog braka, svoj bes usmerila je na Vilijamsa.

- Hvala što si mi rasturio porodicu - napisala mu je u poruci nakon što ju je muž ostavio zbog prevare.

Mapa iz 1795. pobija sve nametnute istorijske falsifikate Londona, Beča i Vatikana!

Albanci su u ogromnoj zabludi. Albanski navijači, Foto: AP/Hektor Pustina * U vremenu surovog otimanja Kosova i Metohije valja se prisetiti čija je bila zemlja Albanija * Ona je odlukom velikih sila nastala 1912.

U ceo slučaj je sada upletena i policija, jer je vlasnik kuće optužio vodoinstalatera da mu je ukrao pivo iz frižidera u noći strasti.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi