NEZAPAMĆENI HAOS NA SVADBI Uletela žena u venčanici, tukla mladoženju i vikala: Trebalo je da to budem ja! (VIDEO)

Neverovatno

Venčanje, svadba
Venčanje, svadba, Foto: Printscreen

Stejsi Oven (29) je uživala na svom venčanju, kada je u sekundi pretrnula od straha. U dvoranu seoskog hotela gde je održano slavlje, uletela je žena u venčanici i vikala: 'Zaustavite venčanje, trebalo je da to budem ja'. Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao da pleše.

Stejsi je prvo pomislila da je to 'luda' bivša devojka njenog supruga, ali se radilo o komičarki Džanuari Ris koju je angažovala njena kuma Džeki Levis. Nakon prvobitnog šoka svi su prasnuli u smeh, posebno mlada kojoj se boja brzo vratila u lice.

- Pet meseci sam pripremala tu šalu. Stejsi je očekivala iznenađenje, a ja sam poželela da uradim nešto glupo - rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi uplašili kada je komičarka uletela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša devojka.

- Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svetla su bila slaba i nismo joj videli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih bivših devojaka. Tada su se svetla upalila i videla sam joj lice, odmah sam je prepoznala - rekla je Stejsi na kraju.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi