BEZOBRAZLUK BEZ GRANICA U CRNOJ GORI! Zaleteo se skuterom ka čamcu sa turistima, pa uradio nešto zbog čega ga SVI PSUJU! (VIDEO)

Vožnja skuterima popularna je svakog leta, ali nekada može da predstavlja pravu neprijatnost, pa čak i opasnost po kupače.

Crna Gora
Crna Gora, Foto: screenshoot/Facebook

Tako se na jednom snimku sa crnogorskog primorja može videti kako mladić luduje na skuteru. Odjednom, valjda pokušavajući da fascinira i poprska barku punu putnika, opasno se primiče i ugrožava njihove živote.

Kako je u poslednjem trenutku naglo skrenuo, potpuno je okupao turiste na barci.

Ovaj incident, koji je mogao biti i koban, desio se u zalivu između Zelenike i Luštice, početkom sedmice. Snimak je osvanuo i na društvenim mrežama gde su mnogi prokomentarisali bahato ponašanje vozača skutera.

Svetu preti teška ŽEĐ, vodiće se ljuti ratovi, a Srbiji se sprema IZNENAĐUJUĆI scenario!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:46 - 12.08.2019. 00:09 Alarmantni podaci o ugroženosti globalne populacije zbog nemogućnosti pristupa izvorištima vode govore da će se ratovi u budućnosti možda voditi zbog nje. Suša, Foto: S.

Na snimku se vidi i da se skuter vratio, da li da vidi je li sve u redu s putnicima, da li da se izvini, da li da se naruga, ili da primi kritike?!

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi