PUTOVANJE IZ PAKLA Turista otišao na Havaje, a ono što je imao u rancu koštaće ga 200.000 dolara! (VIDEO)

Užas!

Autobus, trolejbus
Autobus, trolejbus, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zmija se sakrila u torbi jednog putnika i tu bila neprimećena dok nije završen put od Floride do Havaja, javili su zvaničnici.

ŠAMPANJAC OD 8.700 EVRA Lumpovali celu noć na jahti, a onda zaglavili u ćuzi! Čašćavali devojke, a kada je stigao račun - ODBILI DA PLATE!

Zmija se izmigoljila iz čovekovog ruksaka kada je stigao u Maui u ponedeljak.

Američko ministarstvo poljoprivrede saopštilo je da 20-ogodišnji muškarac iz američke države Virdžinije nije znao da nosi zmiju dok nije stigao do svog smeštaja na Havajima.

Zmija koja nije otrovna je duga oko 30 centimetara, rekli su zvaničnici. Vlasnik iznajmljenog apratmana gde je mladić odseo rekao je posetiocu da su zmije ilegalne na Havajima i obavestio policiju koja je došla i uhvatila zmiju.

VENČALI SU ŽABE, PA IH POSLALI NA MEDENI MESEC! Meštani veruju da je ovo najbolji način za odbranu od suše! (VIDEO)

Mladić je rekao da nije namerno doneo zmiju kada je krenuo iz Floride gde je ta vrsta zmije česta i može da poraste do 1,8 metara.

Imati ili namerno prevoziti ilegalne kućne ljubimce je krivično delo na Havajima za koje može da se plati kazna od 200.000 dolara i dobije do tri godine zatvora.

DAL' JE REALNO?! Upoznajte jednu potpuno OTKAČENU zmiju! Zovu je ZOMBI, a nateraće vas da se iskidate od smeha! Pogledajte šta radi (VIDEO)

Zmije nemaju prirodne predatore na Havajima i predstavljaju pretnju za prirodne vrste Havaja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi