EKSKLUZIVNO Odmor bez karantina! Hurgada od 355€ - Dubai od 499€

Nije kasno da se u sred jeseni kupate u najlepšem moru i to po najpovoljnijim cenama aranžmana. Hurgada od 355 evra! Ono što je specifično ovog puta, u povratku sa odmora ne idete u obavezan karantin.

Travelland
Travelland, Foto: Promo

Pozivamo vas da iskoristite mogućnost odlaska u Egipat, ali ovog puta bez karantina nakon povratka iz te zemlje. Možete se opušteni i odmorni vratite svojim obavezama bez ograničenog kretanja. Turistička agencija “Travelland” je pripremila aranžman od 7 noćenja u Hurgadi sa polaskom 25. oktobra. Priključite se!

Aranžmani su više nego povoljni, pa tako boravka od 8 dana uz all inclusive uslugu u hotelu MINAMARK 4* košta svega 355 evra. U cenu je naravno uključen avionski prevoz, aerodromske takse, transfer od aerodroma do hotela i obrnuto. Hotel se nalazi na samoj obali mora, u centru Sakale okružen mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama, kafićima i restoranima. Udaljen je oko 10 minuta vožnje od aerodrome, na par minuta hoda od nove marine sa brojnim restoranima i kafićima kao i uređene šetališne zone Sherry street. On nije jedini hotel u ponudi, na raspolaganju su i ostali poznati egipatski hoteli i rezorti:

POLAZAK za 25.10:

Sunny Days 4*/ ALL – 7 noći = 365€

Long Beach 4*/ ALL – 7 noći = 375€

Sea Gull 4*/ ALL – 7 noći = 375€

Beach Albatros 4*/ ALL – 7 noći = 420€

Albatros Palace 5*/ ALL – 7 noći = 450€

Hilton Resort 5*/ ALL – 7 noći = 455€

Carribean World 5*/ ALL – 7 noći = 455€

Ukoliko poželite da i tokom novembra uživate ne obali Crvenog mora, u agenciji “Travelland” postoje organizovani avio polasci već od 1. novembra na 6, 7, 9, 10 noćenja.

Paket aranžmani na 6 i 7 noćenja već od 01.11. / po ceni od 355€

Paket aranžmani na 9 noćenja već od 01.11. / po ceni od 390€

Paket aranžmani na 10 noćenja već od 04.11. / po ceni od 405€

Travelland
Travelland, Foto: Promo

Verujemo da ćete pronaći termin i hotel koji najviše odgovara vašim mogućnostima i potrebama.

Izuzetak nije ni Dubai, kada je reč o dostupnom luksuzu, bez ograničenja. Ono što čini Dubai tako luksuznom destinacijom jesu hoteli visoke kategorije. Međutim, u agenciji “Travelland” hotel od 5* dobijate po ceni hotela od 3*. Takav je slučaj sa hotelom Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers 5*.

Hotel se nalazi u oblasti Jumeirah Lake Towers, u blizini glavnog puta Sheikh Zayed, na otrpilike 600 metara od metro stanice, 3km od šoping centra Dubai Marina Mall, 5km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Raposlaže sa 168 soba.

DUBAI - Cene paket aranžmana za polaske u novembru i decembru su:

5 dana / 4 noćenja = 499 €

6 dana / 5 noćenja = 529 €

8 dana / 7 noćenja = 575 €

11 dana / 10 noćenja = 649 €

Travelland
Travelland, Foto: Promo

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života, to je Dubai. I svako ko ga je posetio nosi sa sobom utiske koji se ne zaboravljaju tako lako.

Svi zainteresovani za bilo koji aranžman mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi