DRAMA U VENECIJI Kapetan kruzera izgubio kontrolu, ogroman brod se zaleteo u kafić! Sirene trube, jako nevreme nema milosti (VIDEO)

Nije video da upravlja

Kruzer
Kruzer, Foto: Youtube Printscreen

*Jako nevreme u Italiji

* Kapetan izgubio kontrolu nad plovilom

* Iz bezbednosnih razloga pokrenuto pitanje pristajanja kruzera u Veneciji

Drama se odigrala u Veneciji juče, u popodnevnim časovima, kada je gigantski turistički brod prošao tik pored kafića i u poslednjem trenutku izbegao kontakt.

Kapetan kruzera je, zbog jakog nevremena, u jednom trenutku izgubio preglednost, prišao samoj obali i umalo udario u baštu kafića u Veneciji.

Ipak,kapetan je uspeo da obuzda plovilo i izbegne udar u ugostiteljski objekat, i ne samo sruši kafić, već i ugrozi živote turista u lokalu.

Pre samo mesec dana, desila se slična situacija, kada je kruzer "Opera" prilikom pristajanja na putnički terminal luke u Veneciji udario u manji turistički brod, kada je povređeno četvoro turista.

CENE SMEŠTAJA I HRANE DIVLJAJU NA MORU! Ako ste krenuli u Grčku, Crnu Goru ili Hrvatsku spremite BRDO para! Evo šta koliko košta u ove tri zemlje!

Mnogi stanovnici Venecije, pa i turisti, iz bezbednosnih razloga su pokrenuli pitanje zabrane pristajanja kruzera u ovom italijanskom gradu.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi