UPOZORAVA ŽENE DA NE PUTUJU U OVU ZEMLJU "Jedan me je hvatao za zadnjicu, drugi za grudi": Poznata blogerka progovorila o stravičnom zlostavljanju!

Instagram influenserka koja je obišla ceo svet, apelovala je na sve one koji planiraju da posete Dominikansku Republiku.

Dominikanska Republika Punta Kana More Palme Godišnji odmor
Dominikanska Republika, Foto: Shutterstock

Kako kaže, upravo u ovoj zemlji je umalo kidnapovali i silovali tokom dva odvojena incidenta prošle godine.

Dvadesetsedmogodišnja Kora Smit iz Orlanda na Floridi i njen suprug Džej vode travel blog zbog čega su proveli tri meseca u Dominikanskoj Republici.

Kora, koja je ispričala da se to dogodilo 2018. godine žali što ranije nije izašla u medije sa pričom već je objavljivala fotografije koje Dominikanu predstavljaju kao idiličnu destinaciju.

Umesto u hotelima, par se odlučio da boravi u smeštaju koji su našli preko AirBnb-ja, a samo u razmaku od nekoliko nedelja umalo je nisu oteli i silovali.

Prvi incident dogodio se posle samo dva dana od dolaska u Santo Domingo kada je odlučila da izađe na trčanje poznatim šetalištem u ovom gradu. Njen suprug je tom prilikom ostao da odrema u sobi. Dok je trčala jedan čovek je zaustavio auto, otvorio vrata od automobila i nagovarao je da uđe. Pre nego što je protrčala pored njega pokušao je da je uhvati za ruku i natera da uđe u automobil. Kako bi izbegla napad krenula je da trči u suprotnom pravcu.

Tuga, depresija
Tuga, depresija, Foto: Shutterstock

Drugi incident dogodio se kada su ona i njen suprug vozili bicikle u Punta Kani. Tada su se dva momka na skuterima približila njenom biciklu i uhvatila je za zadnjicu. Ubrzala je kako bi se udaljila, ali drugi motorista ju je brzo sustigao i uhvatio za grudi. Njen muž je nažalost bio ispred i od saobraćaja uopšte nije ni video ni čuo ovaj incident. Dok je stigla da mu ispriča šta se dogodilo nasilnici su već otišli.

- Zlostavljali su me! Pokušala sam da ih odgurnem nogom, ali ja zapravo uopšte nisam imala kontrolu nad situacijom, napisala je u svojoj ispovesti na blogu.

Ispričala je da se nije obratila policiji jer su upravo policajci opljačkali njenog supruga i pretili mu da će ga strpati u zatvor ako im ne da novčanik.

- Iskreno, nisam ranije govorila o ovome jer sam se plašila da ne ukaljam reputaciju jedne tako lepe zemlje. Mislim da su mnogi influenseri previše uplašeni da kažu pravu istinu, a većina ljudi želi da čuje samo pozitivne priče, priznala je.

Priču je objavila tek kada je u vestima čula za tragediju američke pedesetjednogodišnje turistkinje Temi Lorens-Dejli koja je zadavljena i pretučena pronađena u hotelu Majestic Elegance u Punta Kani.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi