Kruzer
EPA/Valda Kalnina
Kruzer

EPA/Valda Kalnina

Kruzer, Foto: EPA/Valda Kalnina

Neki od putnika koji su za jedanaest noći krstarenja platili čak 1.400 britanskih funti (oko 1.590 evra), svoj revolt su iskazali tako što su odbili da napuste brod. Drugi gosti kruzera sa 710 soba otvoreno su se svađali s osobljem oko istog problema.

- Ovde je počela pobuna. Bog samo zna gde ćemo sada uploviti - rekao je jedan od putnika.

PROČITAJ JOŠ:

Tajanstvena krstarenja reklamiraju se kao "posebna putovanja" tokom kojih će putnici posetiti "neotkrivene dragulje", a obećava im se da će putovanje pamtiti do kraja života. Otprilike 900 putnika ovog krstarenja očekivalo je da će već prva destinacija biti spektakularna.

Ali, vrlo brzo su se šokirali kada su uplovili u Grejt Jermot, grad poznat po trgovini ribom haringom. Neki su putnici bili dodatno ljuti jer su upravo iz tog grada doputovali u Njukasl, mesto u kojem je 16. septembra započelo ovo putovanje.

Putnici koji su se iskrcali u Grejt Jarmotu dobili su priliku da upoznaju gradonačelnika tog grada i razgledaju obližnji Norvič, piše Jutarnji list.

Kruzer

Youtube Printscreen

Kruzer, Foto: Youtube Printscreen

Nakon toga je "MV Balmoral" uplovio u Denkerk, mesto poznato po masovnoj evakuaciji savezničkih snaga za vreme Drugog svetskog rata. Oni koji su gledali film britanskog reditelja Kristofera Nolana o toj evakuaciji setiće se da su peščane plaže ovog mesta većinom prazne. Takođe, Denkerk ima problema s migrantima pa je policija u sredu na dan pristajanja kruzera morala njih 1.000 da izbaci iz improvizovanog prihvatnog kampa.

Kruzer je potom uplovio u IJmuiden, luku nadomak Amsterdama.

- Putovanje je za sada otužno. Čitave godine smo štedeli i sada smo završili na ovim mestima. Neki su rekli da se na sledećoj stanici neće iskrcati s broda. Samo žele da se ova agonija završi. Denkerk je mesto sa istorijskim značajem, ali nije baš mesto za letovanje. IJmuiden izgleda isto kao i englesko predgrađe s novogradnjom. Ima iste jeftine trgovine. Mnogo ljudi se žalilo i članovi posade znaju da putnici nisu najsrećniji zbog svega - rekao je jedan od putnika.

Otkrio užasnu tajnu koju kriju skladišta na Kosovu! Svi smo u opasnosti!

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:11 - 24.09.2019. 11:32 Frapantni podaci * Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja * Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana * Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

- Bio sam ranije na tajanstvenim krstarenjima, ali tada smo išli u Santader (u Španiji) i Bordo (u Francuskoj). To je bilo dobro, rekao je drugi.

Šef za planiranje krstarenja Martin Lister izjavio je da 50 posto gostiju krstarenja firme "Fred. Olsen Kruz Lajns" sa ovom kompanijom putuje nekoliko puta.

- Šteta je što manjina smatra da ovo krstarenje nije ispunilo njihova očekivanja. Ali, dobili smo i dosta pozitivnih komentara. Nadam se da će se putnici oraspoložiti i da se raduju nadolazećim destinacijama.

BONUS VIDEO: