Groblje, sveštenik, sahrana
E-stock/Katarina Mihajlovic
Groblje, Foto: E-stock/Katarina Mihajlovic

Tipična scena sa sahrane podrazumeva uplakane ljude u crnini kako ispraćaju nekog bližnjeg. Na ovoj sahrani svi su se smejali....ali tek nakon što su shvatili šta se dešava.

Naime, tokom sahrane, u trenutku kada je sanduk počeo da se spušta u raku, začuo se pokojnikov glas kako traži da ga puste napolje. Prisutni su bili šokirani.

"Na grob je došla žena sa tortom..." Grobar rekao Milanu da zove domaćina slavlja, ispričao mu užas, a tek onda je usledio šok!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 14:32 - 14.10.2019. 14:37 Tad se uverio da crna magija postoji Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija Nakon godina konobarisanja u poznatoj kafani, Milan je mislio da je sve video. A onda je još jedna obična svadba promenila sve.

Čuje se potom kako neko kuca u drvo, kao da pokojnik traži da mu otvore sanduk, a zatim: "Gde sam to ja? Pustite me napolje, pustite me napolje. Ovde je mračno. Jel to čujem sveštenika? Ovde Šaj. Ja sam u kutiji. Ja sam mrtav".

Saj potom peva: "Pozdrav ponovo, zdravo, zdravo. Samo sam hteo da vam se javim".

Pročitajte još:

Ožalošćeni su se histerično smejali dok su slušalu nasnimljenu poruku pokojnika koja je puštena sa zvučnika. Šaj je znao da će umreti jer je bolovao od teške bolesti, pa je želeo na originalan način da se pozdravi i našali sa onima koji su došli da ga isprate poslednji put.

- Volela bi da da zna koliko se ljudi nasmejao!!! Bio je neverovatan lik - napisala je njegova ćerka Andrea na Tviteru.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!