Isus
screenshoot/Youtube
Isus

screenshoot/Youtube

Isus, Foto: screenshoot/Youtube

Burnu raspravu na društvenim mrežama pokrenuo je svojim snimkom Pablo Morales iz Berbanka u Kaliforniji. On je snimio senku ili objekat u obliku čoveka kako silazi sa neba, a prva njegova asocijacija je da se to Isus spušta na zemlju.

Ikarija, Grčka

Profimedia

Iako kvalitet snimka nije najbolji vidi se kako prati senku kako se spušta prema tlu, sve dok nije nestala iza krovova obližnjih kuća. Tada se pomislio da je reč o balonima, ali kada je pročešljao komšiluk došao do zaključka da tu nisu leteli nikakvi baloni.

Stvar je postala još zanimljivija kad je objavljeno da Morales sa svojom porodicom živi u blizini aerodroma. To je isključilo mogućnost da je reč o nekom dronu, s obzirom da na tom području važi zabrana letenja. Kako su neki proroci ovih dana najavili dolazak kraja sveta, priča je postala dobar materijal za sve katastrofičare koji čekaju sudnji dan.

PROČITAJ JOŠ:

Većini je, svakako, sve ovo bila dobra zabava, a zabavio je mnoge, a snimak je samo putem jednog kanala Jutjuba pregledan oko pola miliona puta, a mnogi od gledalaca su se dobrano našalili s Moralesom i njegovim zaključkom.