ŽENE ĆE SE ODUŠEVITI! Marko se uključio uživo u Jutarnji program, a sada se cela Srbija smeje zbog onoga što je rekao: Dobro jutro, evo nas na ulici, a na ulici... (VIDEO)

Marko Dolaš, gledaocima jutarnjeg programa "Hepi" televizije, prepoznatljiv po svojim interesantnim uključenjima sa beogradskih ulica, ovaj put se našao u Zemunu i objasnio kako muškarci sa Balkana utiču na Evropljanke.

Marko Dolaš
Marko Dolaš, Foto: screenshoot/TV Happy

Glumac i reporter ove televizije, Marko, prvo je opisao trenutnu situaciju u gradu, a zatim je preko vremenske prognoze, odlučio da pređe na jedan fenomen vezan za balkanske muškarce i objasni gledaocima zbog čega bi ga trebalo unovčiti.

- Ono što bi mogli da radite i šta bi moglo da nam bude izvozna, odnosno uvozna prednost, a to je - Balkanci. Balkanski muškarci koji su neodovljivi. Nekada su žene iz cele Evrope dolazile na Balkan samo da osete šta znači kada muškarac nešto ne dozvoljava. Znači on kaže: "Ne može i gotovo!" - sugeriše reporter.

Dalje objašnjava da je "nedozvoljavanje" ono što usreći turistkinje iz Evrope, nakon čega se vraćaju kući zadovoljne.

Ovo "izuzetno" uključenje, kako ga je sam nazvao, završio je urnebesnim zaključkom: "Mi muškarci sa Balkana, mi uvek donosimo sreću. Prvo ste srećne sa nama, a onda ste srećne što nas nema više".

Video snimak Markovog uključenja brzo je postao popularan na društvenim mrežama, izazivajući smeh, a ima li istine u ovom fenomenu prosudiće žene same.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi