Liz-liz
Twitter Printscreen
Liz-liz, Foto: Twitter Printscreen

Policija je identifikovala ženu čiji je snimak postao viralan pre nekoliko dana, a na kojem uzima sladoled u kutiji iz zamrzivača u supermarketu Volmart u Teksasu, liže ga, a zatim zatvara i vraća ga nazad u zamrzivač.

Zbog toga što je uradila preti joj dve do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara.

Proizvođač sladoleda kontaktirao je policiju i dojavio mu lokaciju prodavnice u kojoj se dogodio incident, nakon čega su pokrenuli istragu protiv žene.

Pročitajte još:

- Najveća briga nam je sigurnost građana i drago nam je da je proizvod sklonjen s polica - rekao je Džerals Viliamson, direktor Odeljenja za javnu sigurnost grada Luftkina u Teksasu.

- Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno sarađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim medijima. Ovakve stvari nećemo tolerisati. Sigurnost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najviši nivo sigurnosti - saopštili su proizvođači i otkrili kako se svako otvaranje kutije sladoleda može primetiti na poklopcu i tako upozorili građane da pogledaju na poklopac pre nego što kupe.

Međutim, devojka sa snimka započela je određen trend među mladim korisnicima društvenih mreža. Tako se na Titeru mogu pronaći razni snimci mladih koji takođe uzimaju sladoled iz zamrzivača, ližu ga i vraćaju natrag na policu.

Neki su počeli da eksperimentišu i s ostalim proizvodima pa uzimaju vodu za ispiranje usta, otvaraju je, isperu njome usta, a zatim tečnost ispljunu natrag u bočicu i vrate na policu.