"IZVINITE, POGREŠAN BROJ" Kakav fijasko! Merkelova javila Ukrajini da je ušla u EU, ali se iznenada isprečila CRNA GORA (video)

Komičar Vladimir Zelenski, kandidat za predsjednika Ukrajine na izborima koji će biti održani 31. marta, napravio je spot u kojem tobože razgovara sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a tu se spominje i Crna Gora.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: youtube printscreen

Naime, Merkelova zove Zelenskog kako bi mu saopštila da je njegova zemlja primljena u Evropsku uniju i čestitala mu na tome. Nakon početnog oduševljenja, Zelenski zahvaljuje Merkelovoj što Ukrajina postaje nova EU članica.

Međutim, kada je shvatila da razgovara sa Ukrajincem, Merkelova se izvinila i saopštila mu da je mislila da je dobila Crnu Goru.

Podsjetimo, iako je Zelenski nov u politici, ankete pokazuju da je trenutno u vođstvu u odnosu na ostale predsjedničke kandidate u Ukrajini, a građanima je riješio da se predstavi kroz ono što najbolje umije da radi - komediju.

Rojtersova anketa je pokazala da Zelenski ima podršku 20,46 odsto građana, dok je sadašnji predsjednik Petro Porošenko drugi sa 13,25 odsto, a opoziciona liderka Julija Timošenko treća sa 9,5 odsto.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi