DALA JE DEČKU DA JOJ SKRATI KRAJEVE Spustio je aparat i rekao "Oprosti", kada je dotrčala do ogledala umalo se nije onesvestila! (FOTO)

Amyleigh Weaver (21) doživela je prilično neugodno iznenađenje nakon što je dečku dozvolila joj pomogne sa šišanjem.

Šišanje
Šišanje, Foto: screenshoot

Mnogi su se uverili da "kućno šišanje" nikad ne ispadne kako su zamislili, iako se nekad dogodi da i iz salona izađete nezadovoljni. Ali šišanje je uvek rizik. Britanka se poverila kako se nedavno preselila u novi kvart pa nije bila sigurna kod kog frizera da ode. Zato je zamolila svog dečka Francisa Plaka (20), građevinskog radnika, za "malu pomoć".

Uzeo je električni aparat u ruke i - ošišao je. Ali Amyleigh, po zanimanju šminkerka iz Halifaxa, ostala je u šoku - ličila je na lika iz filma "Glup i gluplji". Verovala mu je da zna šta radi.

Ali kad je spustio aparat i rekao "Oprosti", znala je da je napravila veliku grešku.

Šišanje
Šišanje, Foto: screenshoot

- Htela sam samo da mi se skrate vrhovi šiški - prisetila se, i dodala da je ovo bio prvi put da ju je on šišao. Izgledao je vrlo samouvereno u tome i ona mu je poverovala. Napomenula mu je da želi skinuti samo par centimetra.

- Potrčala sam do ogledala i shvatila da je sve pošlo po zlu. Poludela sam kad sam videla "nove šiške" - kazala je Amyleigh. Ali onda se počela smejati

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi