Automobil
screenshoot/Facebook
Automobil

screenshoot/Facebook

Automobil, Foto: screenshoot/Facebook

Kako se navodi u Fejsbuk postu Đorđa Jankovića, poruka je bila ostavljena na "mercedesovom" džipu, ali i na njegovom, iako je bio adekvatno obeležen sa nalepnicom za invalide. Kako je napisao, onaj koji je ostavio ove poruke, poprilično je preterao u svojim klevetama.

PROČITAJ JOŠ:

- Danas oko podneva u Capitol parku, na dva auta parkiranim na mestima za invalide, neko je zakačio cedulje sa tekstom: "Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest". Prvi auto, džip, nije imao odgovarajuću nalepnicu, ali drugi (moj) jeste!! Ni ja ne volim kad neko drugi parkira na mestu za invalide, ali ovo je preterano - napisao je on.

Njegov post je podelio njegove prijatelje, pošto je jedan deo tvrdio kako je poruka ipak na mestu, dok su drugi napisali kako je ovakav čin veoma radikalan.

Posle najnovijih vesti sa Kosova, srpski ministar odbrane odlučio da reaguje!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.10.2019. 23:08 Ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za Alo.rs da je Aljbin Kurti posvetio život stvaranju tzv. velike Albanije. Foto: Tanjug/Jovo Mamula "Kada god pomislim da Šiptare ne može da predvodi veći ološ oni me demantuju.

Kakav je vaš stav o parkiranju na mestima rezervisanim za invalide?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Sindi

08.10.2019 18:09

Kapitol park, zamislite? Dokle je stiglo ovo potrošački društvo?Pre je Šabac bio mali Pariz pa, mu nebi dovoljno. Sad ima Kapitol park. Hoću da se zovem na tuđem.

Zoran

09.10.2019 09:17

Trebalo je da pise dabogda dobio njegovu bolest pa da vidis kako je to majmune majmunski.

Sava

09.10.2019 16:04

Bas kako je napisano ... Ljudi su postali ne bahati nego superbahati tj parkirane na mestu za invalide treba izlemaciti / kvalifikovati za to parking mesto