Prvoaprilska šala
Printscreen / Twitter
Prvoaprilska šala, Foto: Printscreen / Twitter

S obzirom na to da deca veruju u gotovo sve što im kaže svaki odrasli čovek, oni su savršena žrtva za prvoaprilsku podvalu.

Jedan tata priredio je krajnju surovu šalu na svoje dve ćerke, uverivši ih da su se škole ponovo otvorile. Iako je Enduu čitavo mučenje bilo smiješno, njegova su deca ostala u suzama.

Endru i njegova porodica su kod kuće, kao i svi drugi, zbog koronavirusa, pa kada je rekao dvema devojčicama da će škola ponovo krenuti, bile su presrećne.

Obe su ustale i obukle se u rekordno vreme, spakovale torbe, očigledno verujući da će se uskoro pridružiti svojim prijateljima. Po osmesima na njihovim licima i nestrpljenju, Endru je znao da je štos uspeo.


Tek kada su devojke krenule ka vratima rekao im je da je to bila šala za 1. april.  U videu možete čuti Andreva kako kaže: "Aprililili" dok se histerično smeje - ali devojke su bile u šoku.

Dok se jedna od devojaka srušila na pod, druga se rasplakala pri pomisli da ipak ostaje unutra zaključana. Nisu mogle da poveruju da ih je otac tako prevario, i bile su razočarane što neće videti svoje prijatelje.

Nakon što je šok prestao, svi su ga nasmali i vratili se kući.