"SRCE ME BOLI KAD VIDIM ŠTA JOJ SE DESILO" Mladenci su krenuli da seku tortu, a onda je usledio mladin najveći blam! (FOTO)

Ako postoji dan kada bi stvarno sve trebalo da bude na svom mestu što se tiče garderobe, to je sigurno dan vašeg venčanja, kada će vas svi snimati, slikati i posmatrati - bukvalno ceo dan.

Svadba
Svadba, Foto: screenshoot/Reddit

Međutim, ovoj nevesti pakao se desio i to baš u trenutku kada je bila baš u centru pažnje - u trenutku kada je sa svojim mužem sekla prvo parče torte. Dakle, u ključnom trenutku, kada su zaista sve oči uperene u nju, ona se potpuno izblamirala.

Naravno, budući da su aparati svakako bili spremni, svatovima nije bilo teško da okinu fotografiju koja je vrlo brzo postala viralna.

- Srce me boli zbog ove nesrećne mlade, a najviše je sažaljevam što ima takvu đubrad od prijatelja, koji ne samo da su slikali njen blam nego ga i širili dalje - piše jedna žena.

Svadba
Svadba, Foto: screenshoot/Reddit

Međutim, rasprava je vrlo brzo otišla u potpuno drugom smeru, pa su usledile kritike na mladin račun što je i pored "takvih" grudi odabrala baš takav model haljine.

- Sa ovako opuštenim grudima, trebalo je da se zakopča do grla.

U Francuskoj objavljen strip koji će zapaliti Prištinu: Svi ga kupuju! (FOTO)

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 19.11.2019. 23:16 U Francuskoj je objavljen strip "Dobrodošli na Kosovo" s ciljem da se glas srpskih žrtava čuje svugde na Zapadu, saopštio je osnivač humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon.

- Ne bih da je vređam, ali stvarno je napravila jeziv izbor haljine -pljušte komentari.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi