Kengur
screenshoot/Twitter
Kengur

screenshoot/Twitter

Kengur, Foto: screenshoot/Twitter

Da bi cela situacija bila još urnebesnija, Pejton je saznao što je učinio tek nakon dva meseca kada je shvatio da mu se od Nove godine na kraju svake nedelje s računa iz neobjašnjivog razloga skine pet dolara (oko 530 dinara), odnosno 20 dolara (oko 2.200 dinara) mesečno.

- Svaki nedelje od 2. januara s računa mi se automatski skidalo pet dolara. To se sve događalo kada su mi se naplaćivale mnoge usluge, poput Netfliksa i Amazona, pa nisam primetio ništa čudno - rekao je Pejton za Metro, prenosi "Indeks".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

DO YOU SEE THE BABY AHDJFKFH

A post shared by peytøn haag ? (@peytnhaag) on Nov 25, 2018 at 8:32pm PST

Pejton je odlučio da proveri gde mu novac odlazi te je završio na stranici za usvajanje životinja. Primetio je i da je u beleškama na mobilnom telefonu napisao "leti do Popdy", a kasnije se ispostavilo da je Popdy zapravo pijani način pisanja imena Poppy, odnosno imena kengura kojeg je Pejton te večeri usvojio.

Priznao je da ga ne čudi što je to učinio jer veoma voli životinje, a kengure pogotovo. Proveo je godinu dana studirajući u Adelejd u Australiji, prirodnom staništu kengura, gde je za njih gradio i skloništa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

the pool cost $7 to swim in so enjoy this pic instead

A post shared by peytøn haag ? (@peytnhaag) on Nov 19, 2018 at 9:08am PST

Pejton je odlučio da zaustavi donaciju jer je otkrio da udruženje preko kojeg je usvojio kengura ne šalje sav novac od donacije za potrebe životinja te je umesto toga odlučio da usvoji dva nova kengura preko drugog udruženja.