Trudnoća
screenshoot/Instagram
Trudnoća

screenshoot/Instagram

Trudnoća, Foto: screenshoot/Instagram

Želeći da izbegnu plaćanje dodatnih troškova zbog teškog prtljaga, australijska novinarka Rebecca Andrews prošle nedelje je lažirala trudnoću uz pomoć odeće, laptopa i punjača za laptop koji joj nisu stali u torbu.

"Sitne sam građe pa sam odlučila da je lažna trudnoća najuverljiviji način za šverc", rekla je Andrews za CNN.

PROČITAJ JOŠ:

"Šalu na stranu, mislim da je to najlošija ideja koju sam ikada dobila. Žensko telo može da stvori ljudski život pa je eksploatisanje te unikatne stvari kako bi uštedela 60 američkih dolara bilo očito. Bilo je to dosta nekreativno."

Andrews je tako pre ukrcavanja na let između svojih leđa i kombinezona stavila laptop. Kako je već prošla osiguranje, mislila je da je reč o gotovoj stvari. Preko kombinezona je obukla još nekoliko slojeva odeće. Ali, nije joj uspelo. Stjuard je primetio da joj iz leđa štrči laptop pa je morala da plati 60 dolara za prtljag.

"Je li me bilo sram? Uopšte nije", rekla je Andrews. "Osećala sam se kao frajerka. Zgodna trudna frajerka."

Novinarka je i pre pokušavala raznim tehnikama da izbegne plaćanje dodatnih troškova. Andrews je za CNN rekla da se više puta slojevito oblačila kako se ne bi morala rastati sa svojim teško zarađenim novcem. "Sigurno sam nekoliko puta lažirala trudnoću. Ovo je prvi puta da je u prevari koristila laptop.

BONUS VIDEO: