Jugić za borbu protiv vanzemaljaca
Printscreen olx.ba
Jugić za borbu protiv vanzemaljaca

Printscreen olx.ba

Jugić za borbu protiv vanzemaljaca, Foto: Printscreen olx.ba

Na jednom regionalnom sajtu za kupovinu i prodaju svega i svačega našao se neverovatan oglas za "jugića"... I to ne kakvog, već za model YUGO 45 Space Warrior!

PROČITAJTE JOŠ:

Prodavac je uz fotografije ovog nesvakidašenjeg vozila postavio i tekst koji je, u najmanju ruku, genijalan!

Oglas vam prenosimo u celosti:

"Vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Vozilo raspolaže sa električnih 1.066 KS, ubrzanje 0-1.000 = 15,6 sekundi, maksimalna brzina = nepoznata. Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip ap sajlu za šlepanje (ne morate je postavljati, samo je jednostavno otkačite sa pak tregera i spremna je za upotrebu ukoliko vašem svemirskom brodu nestane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), čip tjuning STAGE X, urađene mape glavnog računara. Vozilo uopšte nije uočljivo na putu, tako da može da se koristi i za druge svrhe, najčešće preljube. Oprema za svemir: Satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je neprobojnom folijom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze kosmička odela (4 kom). Na zahtev kupca moguća bilo koja provera ISKLJUČIVO U OVLAŠTENIM SERVISIMA!!! Zamena moguća za neku običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače, ajkule, drakule ne prolaze."

Dakle, ako ste zainteresovani jer vam je neophodno vozilo za borbu protiv vanzemaljaca, u taj ljuti boj moći ćete da krenete za samo 999,99 konvertibilnih maraka, odnosno 60.500 dinara.

Komentari (5)

R line

11.09.2018 19:54

Nije naveo da do željene destinacije stiže u proseku za 3 svetlosne godine ???

boja

11.09.2018 20:01

SELO ŠTRPCI KOD PRNJAVORA A U ISTOM SELU JE I TITOV AUTO pozitivno lud narod

UFO oficer

11.09.2018 21:14

mislim da cemo morati da se borimo samo sa stapom i kanapom ,jer nasem Departmentu za Borbu poritv vanzemalajca sredstva su na nivou 40 $ , videcete kada nas napadnu posle cete HELP HELP ali kad nedate Budzet nema Help ,spasavajte se sami .Da se mi jurimo sa najopasniji Vanzemljacima za male pare to zaboravite >> ovaj Vanzemaljac ,,AMON RA ,, kog su pustili iz zatvora ,napravice veliki lom ,ali to nije nas problem

Wladex

14.09.2018 20:23

@UFO oficer - Jel ovo tvoj yugo?