NEOPROSTIVO PONAŠANJE Scena kod Ekonomskog fakulteta razbesnela prolaznike! Žena sa bebom u kolicima učinila groznu stvar

Negativni komentari ne prestaju da pristižu.

Foto: Shutterstock

Jedna scena ispred supermarketa kod Ekonomskog fakulteta izazvala je veliku polemiku na društvenim mrežama. Što je kako kažu korisnici, u Danskoj, Švedskoj ili Holandiji možda normalno, za nas je nepojmljivo.

Naime, jedna mlađa žena je krenula u prodavnicu sa bebom, ali umesto da u istu uđe sa detetom, njega je ostavila u kolicima ispred radnje!

- Neka žena sa bebom u kolicima hoće da uđe u prodavnicu kod Ekonomskog, ja hoću da izađem. Otvorim joj vrata, pomerim se, ona uđe - bez bebe! Kolica ostavila napolju. Izađem, pogledam - nema nikog drugog, kolica stoje tako ispred prodavnice. Sačekao sam. Kupila je čokoladno mleko - stoji u tvitu korisnika koji je objavio ovaj zanimljiv slučaj.

UHVAĆEN U ŠVALERACIJI! U gaćama stoji zaglavljen između dve zgrade! Svi se pitaju samo jedno (VIDEO)

Iako ovakav gest žene ostavlja većinu ljudi isključivo u šoku, neki od korisnika su podelili slične priče kojima su prisustvovali.

- Kad smo bili u Tivtu, neka žena požuruje dete u prodavnici da brže odabere igračku zato što je drugo dete, bebu, ostavila u kolima - stoji u jednom od tvitova, dok se drugi korisnik nadovezuje sa svojom pričom "kad je nama bila koleginica iz Danske u poseti, došla je sa bebom. Bilo je rano proleće i dosta hladno (ja sam nosio kaput). Seli smo u restoran da ručamo, a dete je ostalo ispred restorana u kolicima. Nama je bilo neshvatljivo ali eto. Oni ne drame kao mi oko takvih stvari.

JEDINA NADA IM BILA PORUKA U BOCI Roditelji i sin (13) se zaglavili ispod opasnog vodopada! Način na koji su se spasili ravan je čudu! (VIDEO)

Dancima je normalno da ostavljaju svoju decu ispred prodavnice, restorana i sličnih objekata, dok Srbi, kako kažu, "čak ni kolica za pijacu ne ostavljaju, a kamoli dete".

IDENTIFIKOVALA TELO U MRTVAČNICI Majka je Konstantina kremirala i oplakala: Kad se posle nekoliko meseci pojavio na vratima, umalo se onesvestila!

JEZIVA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA Izraz lica deveruše otkriva užas koji se desio mladencima na najradosniji dan! (FOTO/ VIDEO)

ŠOKIRANI SVATOVI VRIŠTALI U CRKVI Devojka u venčanici upala na svadbu svog ljubavnika, pa napravila strahovit skandal! (VIDEO)

 

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi