Bundestag
AP
Bundestag

AP

Bundestag, Foto: AP

Kako navodi naš izvor blizak vrhu nemačke vlade, oni su se na ovaj potez odlučili zbog „teškog kršenja tradicije i ratnog prava”. Naime, vrh nemačke države našao se veoma uvređenim time što su Srbija, Kosovo i Albanija „odlučili da prekrše svetu tradiciju započinjanja globalnog sukoba, za koje je samo, prvenstveno i pre svih zadužena Nemačka”.

- Mi smo počeli prva dva svetska rata! Neće nama tamo neka sitna balkanska boranija da krši i uništava tradiciju! Neće nama neke tamo kelerabe i neznalice da otimaju naše pravo na započinjanje globalnog sukoba! N-E-Ć-E! Zato ćemo sve tri zemlje da stavimo pod apsolutne sankcije dok se ne opamete - otkriva naš izvor blizak vrhu nemačkih vlasti.

BOMBA

Dara Bubamara

D. Briza

Dara Bubamara, Foto: D. Briza

Splavovi na Savi evakuisani zbog Bubamare!

Beogradska policija juče je oko ponoći hitno evakuisala splavove u okolini Brankovog mosta u Beogradu!

Kako „Alo!” saznaje, splavovi su evakuisani nakon anonimne dojave da su na jednom od njih viđene dve bombe!
Kontradiverziona ekipa beogradske policije brzo je počela s kontrolom splavova, a ubrzo se ispostavilo da je na jednom od njih nastupala Dara Bubamara, koja je i izazvala ovu paniku.

- Ispostavilo se da je jedan momak iz unutrašnjosti Srbije, koji kod kuće nema internet i ne prati vesti, video dekolte poznate pevačice i rekao: „Majko mila, kolike su ovo bombe!” Njegov komentar čula je jedna devojka, koja je počela panično da vrišti: “Bomba! Bomba! Bomba!”, nakon čega je nastao metež koji se brzinom munje proširio i na okolne splavove. Zahvaljujući panici, na kraju niko nije znao na kojem je splavu viđena bomba, pa smo ih sve proverili i ispitali sve ljude koji su tu provodili. Tako smo i došli do mladića od kojeg je sve počelo, a kada smo na jednom splavu videli Daru Bubamaru, konstatovali smo da je u pravu - pustili smo ga bez krivične prijave - kaže naš izvor iz policije.

NEZAINTERESOVANI

 

Rodžer Voters

Profimedia

Rodžer Voters, Foto: Profimedia

 

Grupa „Pink Flojd” odbila da svira tokom rušenja zida

Članovi čuvenog benda „Pink Flojd“ odbili su da sviraju tokom rušenja zida u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je pres služba ove grupe.

Kako se navodi u saopštenju, ideja da grupa „Pink Flojd“ održi koncert na mostu u Kosovskoj Mitrovici tokom rušenja spornog zida koji je predmet sporenja srpske i albanske strane već mesecima „sasvim je sumanuta”.

- Mi sviramo kada znamo da će posle rušenja zida da nastupi mir. A s obzirom na to kakvi ste frikovi po tom pitanju, i jedni i drugi, mi bismo takav koncert na mostu u Mitrovici mogli da održavamo svakih nekoliko meseci. Dakle, ideja da na taj način učestvujemo u obeležavanju tog događaja sasvim je sumanuta - navodi se u saopštenju kultnog benda.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU

Komentari (10)

S/Z

05.02.2017 08:24

Samo vi za*ebavajte ovaj jadni narod.

slavka

05.02.2017 09:48

Odmah sam znala. Ali šala je vrlo neslana.

smor

05.02.2017 09:57

BAS VAM JE FORA,JAKO STE ZABAVNI

boško

05.02.2017 09:59

Jeste šala,ali istina je nažalost takva!

Trumpson

05.02.2017 11:19

Tramp je lepo rekao da Kosovo mora da ima svoju vojsku da ga brani pa su odma naredni dan srbi poslali onaj voz da provere kolika je i koliko je spremna ta vojska a oni ga skoro digli u vazduh!

Tuzba

05.02.2017 15:14

Tuzba odma ide za ovaj tekst

Olivera

05.02.2017 16:43

Što se prve zemlje tiče Nemci bi rado uveli sankcije a za druge dve nema šanse!

aca

05.02.2017 20:00

kao sto i vi sluzite za zabavu, mada me i ne zabavljate nesto preterano

Minja

05.02.2017 23:31

Bravo za Nemci.samo sto kosovu i albaniji?kosovo je albanija a Srbima uz Sankcije i Bombardovanhe ako moze jer se nisu od 99 opametili pa moracete da ih opametite sa novim bombardovanjem i vladara zlocinca i nacionslustu pidsetite da je Sliba radio lose a Sloba je za njega pripravnik.kosovo albancima beogradcku pasaluk aci i andrejy i Zvonku hahahaha majstori sve je to lepo ali bez blinde naja na ulicu hahahaha Ns ce vas kostati zestoko jer nije vam to bg gde je sve na foru.ovde je opasno mnogo