Van Risvik
Printscreen
Van Risvik, Foto: Printscreen

Jedan 74-godišnji muškara sa Floride uhapšen je zato što je kastrirao muškarca kog je upoznao preko fetiš sajta za evnuhe.

"Ovaj sučaj je malo... osetljiv, da tako kažemo", objavila je kancelarija šerifa okruga Hajlends na Fejsbuku povodom hapšenja Gerija van Risvika. "Mogli biste da kažete i da je uvrnut."

Risvik, koji nije lekar niti je ikad studirao medicinu, kastrirao je 53-godišnjeg muškarca 18. avgusta, nedelju dana pošto ga je upoznao na sajtu eunuch.com, namenjenom ljudima koji imaju fetiš kastracije.

Policajci iz okruga Hajlands intervenisali su u Sebringu pošto je neko pozvao službu za hitne situacije, a zatim spustio slušalicu. Policija je došla u Risvikovu, a on je odmah priznao da je upravo kastrirao čoveka.

Predsednik Vučić sutra u Predsedništvu povlači neočekivani potez - Daću sve od sebe! On je naš ponos!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 23.08.2019. 16:25 - 23.08.2019. 17:07 Neverovatno! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra profesora Stojana Radenovića u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu. Prof.

"Šerifi su našli čoveka kako leži na krevetu s peškirom preko prepona i obilno krvari", kažu u šerifovoj kancelariji. "Pored kreveta bio je ružičasti kontejner u kom su bila dva dela tela koja su doskora bila žrtvina. Žrtva je odvezena u regionalnu bolnicu. On je u stabilnom stanju."

Pročitajte još:

Policajci su prijavili da je Van Risvik sobu pretvorio u improvizovanu hiruršku salu sa sve medicinskom opremom, lekovima protiv bolova i kamerom koja snima proceduru. On je policajcima priznao da je probao da kastrira tog čoveka nedelju dana ranije, ali je odustao.

Takođe je priznao da je sa žrtvom razgovarao o kastraciji na sajtu za evnuhe. Rekao mu je da je već kastrirarao životinje dok je radio na farmi, a 2012. je čak sam sebi uklonio jedan testis.

Uhapšen je i optužen je za nanošenje fizičke povrede i praktikovanje medicine bez licence.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina