Devojke, žurka, zabava, devojka
Shutterstock Ilustracija
Devojke, žurka, zabava, devojka

Shutterstock Ilustracija

Foto: Shutterstock Ilustracija

Atraktivne cure svugde dobro prolaze

Ljubavnica je bogatijeg i starijeg čoveka, kojem je bračna vernost oduvek bila čudan pojam. Upoznala ga je preko zajedničkog kruga ljudi. 'Svi ti frajeri žive takav način života, druže se po klubovima u centru, znate i sami gde se takvi okupljaju. Moja ekipa cura sa njima se često druži u izlascima. Plaćaju nam pića, a mi stojimo za njihovim stolom kao zabava i ukras. Znate li da će mladim i atraktivnim curama vlasnici klubova platiti da uđu u isti, smeškaju se i prave društvo likovima koji žele potrošiti novac i dobro se provesti?', priča studentkinja ekonomije, vitka i visoka, duge smeđe kose.

Promocija klubova i lov na sponzore

U tom krugu sponzora koji kupuju skupe poklone i vode devojke na fina putovanja tokom vikenda, našla se, kaže, preko svoje ekipe devojaka. Počelo je sve kao poneko 'plaćeno gostovanje' u klubu, svojevrsna promocija istog na društvenim mrežama. Završilo je kao način života kojeg se teško odreći. Od svog frajera dobija sve ono što joj je potrebno za nešto finiji, luksuzniji život. Torbice, cipele, haljine, mobilni, laptopi, platio joj je čak i školu stranih jezika kada joj je došlo da se u tome isproba. 'Ne moram da  se brinem, kad diplomiram pomoći će mi i da se zaposlim. Zašto bih gubila vreme na vršnjake koji ne mogu platiti ni kafu, a kamoli da mi pomognu kasnije u životu?', priča.

Novac pare štednja bogatstvo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Obećanje ludom radovanje

No, ovo praznično vreme joj, kaže, teško pada. Pitate se zašto? Pa zato što se tokom ovog perioda oseća usamljeno, finansijer je ipak odlučio praznike da  provede uz porodicu, suprugu i decu. Ne pada joj lako da vidi da se gospođa šeta u skupom kaputu na nekom događaju i misli da ima srećan brak, dok ona čami u stanu i želi na skijanje. 'Obećavao mi je neko zimsko putovanje, pre ili posle praznika. Na kraju će na njega odvesti nju i klince', dodaje devojka čiji Instagram pati zbog nedostatka novca da na skijanje ode sama.

"Sve devojke to rade, jednog dana ću izaći iz svega i udati se"

Ni skupih poklona baš nema, supruga je posumnjala, a gospodin morao novac uložiti u to da je smiri. Kupio joj je zbog toga par skupljih stvari, obećao putovanje, distancirao se od ljubavnice. 'Nema veze, proći će ova praznična kriza', ocenjuje mlada sponzoruša. Nije joj još palo napamet otići u novi lov, probati pronaći novog frajera da je finansira, jer ovaj je već osiguran. 'Izaći ću sa drugaricama, i neću odbijati piće ili poklon od nekog'. Ne preti time svom ljubavniku, već je svesna da je na okrutnom tržištu, koje nakon nekog vremena devojke prožvaće i ispljune. Boji li se za svoju reputaciju? 'Ma ne bojim. Sve devojke to rade, to je novi trend, jednog dana kad sve prođe, udaću se, pronaći porodicu, nije to ništa'.

Lep je, dodaje, osećaj kada neko na nju potroši više hiljada evra. Daje joj osećaj sigurnosti i samopouzdanja, oseća se poželjno. 'On se sada posvetio malo porodici, ali proći će to. Nije mi cilj da ostavi suprugu, nije me briga. Samo što svog novca nemam pa ne mogu nikuda, to je jedino što me muči', dodaje devojka. Ovo joj je savršen način i aranžman da se provodi tokom mladosti i uloži u svoju budućnost, zaposlenje, izgled... Nema problema. 'Zašto bih radila neki slabo plaćen studentski posao, koji bi potrošila na dve poštene krpice, ako ovako sebi mogu priuštiti puno više?', rezonuje sponzoruša i dodaje da bi svaka devojka isto tako postupila i time se bavila, samo kada bi bolje izgledala. 'Danas je na ceni lepota, mladost, energija. To je pravi kapital', zaključuje i ambiciozno ocenjuje da će njena praznična kriza proći, najkasnije do kraja januara.

Komentari (3)

nedjo

24.12.2018 19:50

pravda za sponzoruše

zena

24.12.2018 23:26

Hm, koji pileci mozak...Pa ja sam mogla menjati da sam htela, na svaki prst po sto najmanje ali uvek sam prvo cuvala svoju dusu i hranila je svojim najvecim bozanskim vrednostima. Draga izgubljena devojcice, pitas li se bar ponekad sta ces kad stignes na naplatnu rampu zivota jer tu te nece sacekati ni jedan tvoj parajlija da te digne kad te zivot pocne razbijati tvojim sopstvenim izborima. Ne zaboravi, zivot je nemilosrdan prema svima koji imaju mozak a koriste ga za zloupotrebu tela i duse.

Čiča

25.12.2018 10:37

Kako samo lepo uviju priču, da se rasplačeš od dobrote i sažaljenja. A nigde da spomenu da su u stvari krajnji cilj razvaljivanje od seksa na tim putovanjima i bahotsti koje se pretvaraju u obične gadosti. A taj "fini" naziv sponzoruša nije nište drugo nego stari narodni izraz za takve, a to je ku*va. To je u stvari najstariji zanat na svetu pa se vi zovite kako hoćete.