Vnečanje, svadba
Printskrin
Vnečanje, svadba

Printskrin

Vnečanje, svadba , Foto: Printskrin

 

Pol Šoproni iz Velsa 30 puta je prosio svoju devojku Ališu Pilou, no ona nikada nije pristajala. Nakon toga ju je Šoproni svakodnevno osvajao romantičnim situacijama, ne bi li je uverio da se uda za njega. No, onda se desilo nešto potpuno neočekivano.


Kako bi nagradila sav njegov trud, Ališa je odlučila da ga zaprosi i to na sasvim neočekivan i lud način.

Deca i roditelji zabezeknuto gledali glavnog junaka crtanog filma koji je uleteo u poslednji boj sa ravnogorskim pokličom!

AUTOR: Alo.rs/Radio.021.rs/A.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 20:46 Šta bi rekao Čiča Draža Kralj lavova, Foto: Printscreen Youtube "Dizni" je ovog leta, posle 25 godina od objavljivanja animiranog filma, prikazao novog "Kralja lavova". Ovog puta radi se fotorealističkom rimejku hita iz 1994. godine.

 

Naime, Ališa je organizovala da Pol dođe na venčanje prijatelja kom je trebalo da bude kum, a kad je video da mu je dugogodišnja devojka odevena u belo, shvatio je da je došao na sopstveno venčanje.

POZNATI FUNKCIONER UHVAĆEN U PREVARI! Žena čupala polugolu ljubavnicu za kosu, pa je udarala vratima! Nastao opšti haos kad je ljubavnica progovorila

- U poslednje dve godine Pol me je zaprosio 30 puta. Oklevala sam jer sam već dva puta bila u braku, pa mi je bilo malo čudno da se udam i treći put - kazala je mlada.

Pročitajte još:

 

Ališa je sve vreme zapravo tajno organizovala njihovo venčanje, te je pred zaprepašćenog Pola i oltar došetala pevajući pesmu "It Should've Been Me" (Trebalo je da to budem ja). Pol ju je posmatrao u šoku.

Na kraju pesme, Ališa je kleknula i zaprosila svog momka. Budući da je odbijen čak trideset puta, Pol je prvo rekao "ne" i odglumio da će da pobegne. Ubrzo se predomislio, poljubio buduću suprugu i rekao "da".