banana u džepu
shutterstock
banana u džepu

shutterstock

banana u džepu, Foto: shutterstock

Naučna studija objavljena u Međunarodnom časopisu za istraživanje impotencije (International Journal of Impotence Research) istraživala je temu koje mnoge muškarce zanima: "Zašto nekim muškarcima polni organ kada se uzbude ostaje iste veličine, dok drugima postaje dosta veći?"

U istraživanju u kojem su učestvovala 274 pacijenata, tim urologa smatra da u proseku veličina muškog polnog organa poraste za oko četiri centimetara jednom kad se muškarac uzbudi!

Postoje ljudi i kojima ne poraste tih četiri centimetra, dok postoje i oni čiji polni organ poraste više od četiri centimetara!

Stručnjaci ističu da mlađi muškarci mogu da se pohvale "ubrzanim rastom" svog ponosa (u proseku stari oko 47,5 godina, u poređenju sa 55,9 godina prosečnom starošću muškaraca kojima ne raste).

Ova studija nije utvrdila da li rast polnog organa prilikom erekcije zavisi od pušenja, erektilne disfunkcije i sličnih stvari.

Ipak, postoji jedna studija iz 2014. godine koja tvrdi da postoji veza između visine muškarca i visine njegovog polnog organa kad izraste u svoj pun potencijal zbog uzbuđenosti!