Suđenje borbom "GOT"
youtube/ Lima Zulu
Suđenje borbom

youtube/ Lima Zulu

Suđenje borbom "GOT", Foto: youtube/ Lima Zulu

Dejvid Ostrom tvrdi da je njegova nekadašnja supruga, Bridžet, angažovala advokata Metjua Hadsona koji ga je uništio kako to samo advokati znaju!

Ipak, Dejvid je pronašao rešenje da se osveti, naime, on kaže da bi mu sudija dozvolio da razreši sa bivšom suprugom ili advokatom spor "na bojnom polju", to jest imali bi suđenje borbom, koje nikad nije bilo zabranjeno ili ograničeno zakonima Sjedinjenim Američkim Državama. 

Uz zahtev je zatražio da mu se obezbede dvanaest nedelja kako bi mogao da nauči veštine borbe katanom, kao što to rade japanski samuraji!

On je obrazložio zašto na ovaj način želi da se završi spor oko starateljstva, za sve je kriv njen advokat koji ga je naterao iz besa na ovu bizarnu ideju!

Sudija Kreg Drezmeier je rekao da odluka neće biti donešena zbog nepravilnosti zahteva obe stranke:

"Sve dok se ne ispoštuju propisani proceduralni koraci, sud neće podnositi daljnje korake na zahteve, prigovore i peticije u ovom trenutku niti jednoj stranci", rekao je on.

Ovo podseća mnogo na epizodu popularne televizijske serije "Game of thrones" gde je jedan od glavnih likova, Tirion Lanister imao suđenje borbom!