Monika Agostino
Instagram/moniqueagostino
Monika Agostino

Instagram/moniqueagostino

Monika Agostino, Foto: Instagram/moniqueagostino

 

* Monika Agostino je Australijanka hrvatskog porekla

* Na teret joj se stavlja nekoliko vešto odrađenih pljački

*  "Operisala" je na teritoriji grada Sidneja

Australijanska pljačkašica hrvatskih korena zapala je za oko domaćim vlastima, ali i svetskim medijima. Monika Agostino (23) atraktivna je plavuša optužena je za nekoliko pljački, a u samo jednoj noći početkom novembra prošle godine provalila je u čak četiri lokala.

Danijel otišao sa suprugom u Španiju, pa pao sa litice visoke 25 metara! Ove godine su planirali svadbu (FOTO)

AUTOR: People/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 20.08.2019. 20:28 Nevreme im promenilo planove Dr Danijel Sirović sa Floride i njegova supruga Kristi Keli uživali su u romantičnom odmoru u Španiji kad se dogodila tragedija. Sirović (34) i Keli (28) planirali su da odu na muzički festival u Engleskoj, ali ih je kiša primorala da promene plan, pa su odlučili da prošetaju Ibicom.

Prošlog novembra zaustavila je policija u Sidneju pa je u njenom Micubiši Lanseru pronađeno dleto, kao i tri mobilna telefona od kojih je na jednom pisalo "Vlasništvo fabrike Linfoks" -  prenosi "9News".

Pročitajte još:

Monika Agostino je aktivna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati čak osam hiljada korisnika. U opisu profila predstavila se kao "ponosna majka", "Hrvatica/Australijanka", kao i "lovac na talente" i "preduzetnica". S toliko "titula" nije promakla ni svetskim medijima pa su o njoj pisali i "Daily Mail" i "Aussie Celebs".

Monika Agostino

Instagram/moniqueagostino

Monika Agostino, Foto: Instagram/moniqueagostino

Na sudu će se braniti sama, a australijski mediji pišu kako joj je odbijen zahtev za jemstvom. Iako je optužena za niz pljački na severu Sidneja, Monika je izjavila da se ne oseća krivom.

Posledice po ljude frapantne! Ne postoji mogućnost odbrane!

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 20.08.2019. 16:53 On je napisao da nije zabrinut oko tog konkretnog asteroida, ali je svestan da će jednom "veliki kamen" udariti u Zemlju. Asteroid, Foto: Profimedia.rs Ogroman asteroid nazvan "Bog haosa" za 10 godina će proći pored naše planete, a njegov potencijalni udar mogao bi da ima "devastirajuće posledice za život na zemlji".

 

 

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta