TRGNULA JE IZ SNA ŽALOSNIM CVILJENJEM Ženka pitbula uznemireno budila gazdaricu, kada je otvorila oči našla se u samom paklu: Dugujem joj život svoga deteta (VIDEO)

Priča koja će vam promeniti pogled na svet

Pitbul
Pitbul, Foto: Printscreen

Vatra, koja je u nedelju buknula u jednom stanu u Stoktonu, gradu u Kaliforniji, oštetila je dve zgrade u kompleksu, a nekoliko stanova je potpuno oštećeno. Da je tragedija, koja je mogla imati mnogo veće razmere, sprečena – pobrinula se Saša, ženka pitbula, kućni ljubimac porodice Čaičandu.

Vlasnicu psa Nanu, njena osmomesečna Saša probudila je oko 22 sata. Saša je cvilela i skakala po izlaznim vratima stana, pokušavajući da upozori vlasnicu i njenu ćerku na vatru, koja je počela da se širi velikom brzinom.

– Videla sam kako u zubima nosi pelenu. Za to vreme, požar je već uništio dom našim komšija, a Saša je sve jače lajala. Nije mi bilo ni na kraj pameti da pokušava da nas upozori na požar, priča Nana za “fox40”.

Nana je ustala iz kreveta da proveri šta se događa. Tek tada je videla da joj komšiluk gori, pa je panično krenula ka spavaćoj sobi u kojoj se nalazila njena ćerka, stara samo sedam meseci. Kada je ušla u sobu, imala je šta da vidi. Saša je već spašavala devojčicu tako što ju je izvlačila iz kreveta, držeći je za pelenu.

– Zahvaljujući Saši, na vreme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Saši svoj život i život svoga deteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, verovatno se ne bismo izvukle - ispričala je Nana.

Majka sa spasenom bebom
Majka sa spasenom bebom, Foto: Printscreen

Vatrogasci su brzo stigli i uspeli da u relativno kratkom roku ugase vatru, pa požar nije uništio celu zgradu. Ali, stan Saše i njenih vlasnica je potpuno uništen u tom požaru s kraja januara ove godine, zajedno sa svim stvarima koje su posedovale.

KUCA I MACA POD ISTIM KROVOM? Evo kako možete naučiti psa i mačku na zajednički život i navesti ih da se zavole!

Dok pokušavaju da počnu život iz ispočetka, Nana se nada da će gets njene ljubimice Saše promeniti stav koji ljudi imaju o pitbulovima, kao kućnim ljubimcima.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi