LANAC ISHRANE Zelena australijska žaba pojela jednu od najotrovnijih zmija na svetu

"Bio sam svedok jednoj od najneverovatnijih situacija ikad", napisao je na svom Fejsbuk profilu Džejmi Čapel koji je fotografisao žabu kako jede jednu od najotrovnijih zmija na svetu.

Žaba krastača
Žaba krastača, Foto: Profimedia

Zelena australijska žaba čudesno je preživela ujede jedne od najotrovnijih zmija na svetu, dok je pokušala da je pojede.

Džejmi Čapel, vlasnik Snake Take Away and Chapel Pest Control, dobio je poziv iz doma u Stjuartu, predgrađu Taunsvila u Australiji. Naime, pozvala ga je jedna gospođa koja je tražila da joj iz dvorišta skloni treću najotrovniju zmiju na svetu - tajpan ili tigar zmiju (Oxyuranus scutellatus).

Međutuim, dok je bio na putu do njenog doma ona ga je još jednom pozvala i REKLAda je zmiju upravo pojela žaba, piše Daily Mail.

"Dok sam stigao, zmija je već nekoliko puta ujela žabu, ali ju je žaba već skoro bila progutala", izjavio je Čapel. "Nisam bio siguran da li će žaba preživeti", nastavio je, "A i nisam bio siguran da li će je povratiti živu, ponovo kod žene u dvorište, pa sam je poneo sa sobom".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi