Ovce
Shutterstock
Ovce

Shutterstock

Ovce, Foto: Shutterstock

Stalni sudski veštak Predrag M. je ukupnu izgubljenu dobit na tom krompirištu procenio na 980.000 dinara.

Novinari su imali uvid u sudske i u akte koje potpisuje pomenuti veštak.

PROČITAJ JOŠ:

"Učinjene su štete na usevu semenskog krompira, na ukupno pet parcela. Usev je još bio u fazi sazrevanja, krompir još nije bio iskopan iz zemlje. Po navodima predlagača Zorana V. ovce su ulazile u usev, zapasale cimu i iskopavale krompir iz "odžaka", o čemu postoje tragovi". U aktima dalje stoji, da Vučićević ima 13 ovaca, koje je pustio da se kreću bez nadzora, te da su u useve ulazile tokom jula i početkom avgusta ove godine", piše u spisu R 3 47/19, prenose Novosti.

- Kad je nastala ta apsurdna situacija, imao sam samo dve ovce i dva jagnjeta, koje sam zatim prodao. Imam mnogo svedoka za to. Ne znam, da li su na njivama Zorana V. bile nečije druge ovce. A svima je poznato: ovce nisu ljubitelji krompira, niti jedu vrežu, kako mi ovde zovemo cimu, jer je prskana hemikalijama. Još manje iskopavaju krompir iz "odžaka". Nisu one kao divlje svinje ili slična zverad koje ovuda čine te štete - upozorava Vučićević.

Zbog moćnog S-400 Srbija donosi važnu odluku! Pregovaraće se!

AUTOR: Alo.rs/Novost/I.L. DATUM I VREME: 01.11.2019. 10:52 Vežba "Slovenski štit" pokazala izuzetnu moć S-400! PANCIR s-1, S-400, Foto: Foto Ministarstvo odbrane Združena taktička vežba Rusije i Srbije pod nazivom "Slovenski štit 2019" održana je nedavno u Batajnici, a kako prenose mediji, vojno i državno rukovodstvo Srbije oduševljeno je efikasnošću sistema S-400.

Iako on i svedoci negiraju da ovce ne "riljaju" useve niti iskopavaju krompir, Vučićević je ipak pristao da Zoranu V. isplati deo tražene odštete.

- Pristao sam, ne želeći da se mučim po sudovima, iako nisam kriv. S njim sam se vansudski dogovorio, da mu platim ukupno 250.000 dinara. Polovinu sam već platio, ostatak ću do Nove godine - rekao je Vučićević.

BONUS VIDEO: