pas, beba, prijatelji
TikTok printsc.
pas, beba, prijatelji

TikTok printsc.

pas, beba, prijatelji, Foto: TikTok printsc.

Pas se smatra čovekovim najboljim prijateljem. Verna, puna ljubavi i briga za decu. Iako ovo drugo nije pravilo, na Internetu možete naići na videa koji potvrđuju ovu hipotezu. Jednu od njih sa svojim sledbenicima podelila je Karolina Korvin-Piotrovska na Instagramu. To je kratka priča o prijateljstvu labradora i deteta, koju je opisala dečakova majka. 

Priča koju deli Karolina Korvin-Piotrovska klasična je priča o prijateljstvu od prvog njuhanja. Prenosi ga Mikaela Batz - Šveđanka koja vodi instagram račun za crnog labradora. Životinja je slatka, ali - prema korisnicima Interneta - priča o prijateljstvu između Elvisa (jer se tako zove pas) i Teda je zaista lepa.

Dok je Ted još bio u majčinoj materici, Elvis je mogao da usmeri nos na njega. I iako na prvi pogled možda ne izgleda baš sigurno, na kraju je beba rođena i sa Elvisom je stvorila jedinstveni dvojac. Pas i mališan se prate korak po korak. U početku je četvoronožni prijatelj bio taj koji je više brinuo za ovu vezu, ližući i negujući bebu, ali dečak je brzo naučio od njega.

Dok je puzao nosio je igračke u ustima, a kada je došlo vreme za grickalice, prijatelji su jeli svaki njihov tanjir zajedno. Dok je pas učio trikove, Ted bi takođe vežbao okretanje, sedenje i ležanje. Ako je pas jeo travu, mališan je takođe smatrao da je pravilno probati je. Njihov osećaj je iskren i nezainteresovan, a snimanje njihovih avantura osvaja srca korisnika Interneta. Ceo video možete pogledati u nastavku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by KAROLINA KORWIN PIOTROWSKA??? (@karolinakp)