Mirman
Alo.rs
Mirman

Alo.rs

Miman, Foto: Alo.rs

Ovo je Miman, mlad, pitom pas. Nekada je bio uplašen, ali je zahvaljujući ljudima dobre volje, povratio poverenje u ljudsku rasu.

Ima dve godine i 11 kilograma. Svoj drugi rođendan je proslavio sam, njegovim ljudskim prijateljima se nije ostvarila želja da ga provede u krugu svoje nove porodice.

Pročitajte još:

A šta ako je Miman tek tada zamislio tu želju? Možda baš prema njegovoj zamisli budući udomitelj ovog ljubimčeta, evo, sada čita redove o svom najboljem prijatelju. Možda upravo postaje svestan toga.

Portal Alo.rs i Pet Mondo Srbija pokreću zajedničku kampanju za udomljavanje pasa i mačaka na teritoriji Srbije. Ako želite da udomite nekog ljubimca ili da pomognete na bilo koji drugi način, možete da se javite na Fejsbuk stranici Pet Monda.

Šta se dešava kad usvojite ljubimca preko Pet Monda?

Pet Mondo Srbija sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu, svaka od životinja o kojima ovo udruženje brine ima svoj zdravstveni karton i za svaku od njih se daju preporuke udomitelju.

Naravno, sve su čipovane i vakcinisane i imaju svoj pasoš. Takođe, svi udomitelji od udruženja dobijaju Pet Mondo paket usvajanja, koji pored navedenog sadrži: identifikacionu pločicu za psa/mačku sa imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, Pet Mondo ogrlicu i povodac - u zelenoj boji (boja udruženja), paket hrane i igračku. Savete i pomoć udomiteljima nudimo i nakon usvajanja - to je deo naših post-adoption usluga.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!