Mrvica
Pet Mondo
Mrvica

Pet Mondo

Mrvica, Foto: Pet Mondo

Mrvici je bilo slomljeno srce. Trčala je od prozora do prozora i osluškivala korake i zvuk motora automobila, ali ostala je sama. Napuštena i tužna.

Srećom, uz svoju Pet Mondo porodicu, Mrvica se polako oporavljala, a igrom slučaja Pet Mondo udruženje je pratilo sudbinu jednog psa iz Kraljeva koga je udario automobil i koje je izgubilo vlasnika.

Pročitajte još:

 

Borba za život ove kuce zaista je bila herojska. Kada je nakon tri nedelje borbe za život preminula – Pet Mondovci su je na Fejsbuku proglasili herojem meseca.

Nakon njihove objave, Mrvici se život preokrenuo, a šta se sve ovoj kuci izdešavalo pogledajte u videu ispod:

Šta se dešava kad usvojite ljubimca preko Pet Monda?

Pet Mondo Srbija sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu, svaka od životinja o kojima ovo udruženje brine ima svoj zdravstveni karton i za svaku od njih se daju preporuke udomitelju.

Naravno, sve su čipovane i vakcinisane i imaju svoj pasoš.Takođe, svi udomitelji od udruženja dobijaju Pet Mondo paket usvajanja, koji pored navedenog sadrži: identifikacionu pločicu za psa/mačku sa imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, Pet Mondo ogrlicu i povodac - u zelenoj boji (boja udruženja), paket hrane i igračku. Savete i pomoć udomiteljima nudimo i nakon usvajanja - to je deo naših post-adoption usluga.