carteiroamigodosanimais
Instagram.com/carteiroamigodosan
carteiroamigodosanimais

Instagram.com/carteiroamigodosan

carteiroamigodosanimais, Foto: Instagram.com/carteiroamigodosan

Oduvek je želeo da razbije stereotip da psi mrze poštare i to uspešno radi objavljujući fotografije sa njima. Pokazao je da je prijateljski raspoložen prema svakoj životinji. Prijatelj je sa mačkama, zečevima i svim ostalim vrstama životinja.

Kristijano nije tu samo kako bi se fotografisao sa životinjama, takođe ima misiju. Često spašava životinje kojima je hitno potreban veterinar. On čak sanja da otvori svoje sklonište za životinje kako bi mogao da pomogne svojim malim prijateljima i više nego što to čini trenutno.

Proces stvaranja prijateljstva sa psom, posebno ako si poštar, zna da bude težak proces. Kristijano ih prvo pozdravi i pusti im da njuškaju njegovu ruku kako bi mogli bolje da ga upoznaju. Vremenom im prilazi sve više, sve dok ne bude dovoljno blizu da mogu da se poigraju zajedno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sei lá quantos dias de quarentena ?? O Gato ? "meu Deus to vendo coisas", nem vou olhar pro lado ????❤ #Godofredo #gat #gato

A post shared by CarteiroAmigoDosAnimais (@carteiroamigodosanimais) on Mar 31, 2020 at 4:52pm PDT

Sa svojom suprugom poseduje nekoliko pasa i tri mačke. Ovaj simpatični poštar, ljubitelj životinja, svakog dana svojim fotografijama šarmira 87 hiljada fanova.

PROČITAJTE JOŠ: