PAS ŽUĆA JE POČEO DA LAJE I CVILI... Mirno su šetali šumom i odjednom naleteli na kutiju od cipela zalepljenu selotejpom... Kada su otvorili, imali su šta da vide (VIDEO)

Mačići su ostavljeni u zatvorenoj kutiji za patike, bez hrane i vode

Maca pronađena u kutiji, Foto: Pet Mondo

Tokom šetnje u šumi sa svojim psima, jedna od članica udruženja "Pet Mondo", pronašla je tri mačeta, stara nešto manje od dva meseca, duboko u šumi. Mačići su ostavljeni u zatvorenoj kutiji za patike, bez hrane i vode.

 

"Nema izgovora za ljude koji ostavljaju bespomoćne životinje u kutijama ili ih vezuju i ostavljaju na jakom suncu. Odustvo razumevanja i nemar na koji nailazimo prilikom spašavanja životinja je nedopustiv", kaže Mila Rajković, osnivač i predsednik udruženja Pet Mondo, koja je spasila mačiće.

 

"To se stalno ponavlja. Mnogo puta, kao što je slučaj sa ovim mačićima od danas, te nedužne životinje su u kritičnom stanju - preplašene, izgladnele, dehidrirane i izložene napadima divljih životinja ili drugim opasnostima kao što su točkovi automobila. Nadamo se da će napori našeg veterinara Srećka dati rezultat", dodala je ona.

 

Šta se dalje događalo sa napuštenim macama, pogledajte u sledećem video snimku:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi