Garica, udomljavanje
Pet Mondo
Garica, udomljavanje

Pet Mondo

Foto: Pet Mondo

Imala je vlasnika koji ju je izbacio na ulicu, pa snalazila sama kako je znala i umela. U udruženju „Pet mondo“ je otkad su je neki zli ljudi toliko pretukli da nije mogla da hoda. Garica se potpuno oporavila od traume. Obožava da se šeta, malo je nepoverljiva prema nepoznatim osobama, ali svoju divnu narav pokazuje čim se malo opusti.

PROČITAJTE I:

 

Ako želite Garicu za svog kućnog ljubimca, pozovite broj telefona Udruženja „Pet mondo“ 065/27-27-374.

Pas i mačka, kućni ljubimci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Usvajanje preko „Pet monda“

„Pet mondo“ sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu. Svaka od životinja o kojoj to udruženje brine ima svoj zdravstveni karton.

PREPORUČUJEMO:

 

 

Sve su čipovane i vakcinisane, a i imaju svoj pasoš. Takođe, svi udomitelji od Udruženja dobijaju paket usvajanja, koji sadrži identifikacionu pločicu s imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, ogrlicu i povodac, paket hrane i igračku.

Pas Leja se zatrčala ka moru i počela da laje iz sve snage! Vlasnik je prišao i zatekao tužan prizor, a onda se dogodila magija! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 14.08.2019. 17:48 - 14.08.2019. 18:02 Jednog lepog dana, Rič iz Velsa je sa svojim psom Lejlom odlučio da ode na pecanje na lokalnu obalu.

 

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!