"HOĆU SAMO DA GA ZAGRLIM" Dva dečaka su se igrala kada se pitbul zaleteo i ščepao jednog za GLAVU, a onda je vriske čuo komšija tinejdžer!

Šestogodišnji Mejson L. i dvojica njegovih komšija igrali su se ispred kuće u Konrou, Teksas, kad je pritrčao odbegli pitbul i napao dečaka.

Pit bul pas
Pit bul pas, Foto: Profimedia

Pitbul je zgrabio mališana za glavu. Grent Braun (19), koji živi nekoliko kuća dalje od Mejsona, čuo je kako dečak vrišti.

- Čim sam video šta se događa potrčao sam tamo bez razmišljanja. Nisam znao kako, ali znao sam da moram da odvojim psa od dečaka – rekao je Grent.

On je uspeo da skrene pažnju psa na sebe, što je Mejsonu dalo priliku da pobegne u kuću.

- Sve što sam videla je moj sin kako trči ka meni sav krvav sa rukama na glavi - rekla je njegova majka Džilijan.

Pitbul je oborio hrabrog tinejdžera na tlo, nekoliko koraka dalje od mesta na kom je napao malog Mejsona.

Pit bul pas besan pas
Pit bul pas besan pas, Foto: Profimedia

- Pas se našao na meni pre nego što sam uspeo da se snađem i znao sam da moram da držim njegovu njušku dalje od sebe - ispričao je kasnije Grent.

POTPUNI PREOKRET! Sva sedmorica izlaze izlaze na slobodu! Devojka je prijavila GRUPNO SILOVANJE, a onda je policija otkrila sumnjive tragove!

On se borio sa psom nekoliko sekundi, uspeo da stane na noge i pobegne. Grent je pretrpeo razderotine po ruci. Mejson je prevezen u bolnicu, gde su ga tretirali zbog razderotine na glavi. Ima i nekoliko modrica na licu, ali očekuje se da će biti dobro. Dečakova majka je dodala da je zahvalna Grentu zbog njegove pomoći i brzog razmišljanja.

- Samo želim da ga zagrlim, ne postoji ništa što mogu da kažem osim hvala – rekla je Džilijan.

Pas je uhvaćen i predat organizaciji za kontrolu životinja oblasti Montgomeri.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi