Roda
screenshoot/Youtube
Roda

screenshoot/Youtube

Roda, Foto: screenshoot/Youtube

Klepetan se u Brodski Varoš vratio još 18. marta, što je ranije nego inače, ali nije se vratio da ostane sa svojom Malenom preko leta, već da se pozdravi s njom.

PROČITAJ JOŠ:

Penzionisani domar, Stjepan Vokić, koji već 30 godina brine o Malenoj, objasnio je da je njegov Klepo, kako ga je zvao, došao u gnezdo star i bolestan.

- Četvoro njih (ptića) je došlo kod majke na dasku i tri-četiri sata su tužno klepetali. Tada sam znao da je Klepo otišao da umre. Znate kako kažu da ptice umiru pevajući. Malena je othranila 66 malih, dosta je to za jednu majku. Jako sam vezan za nju. Ne idem ni na more, niti s prijateljima nikuda, uvek samo brinem oko nje. Pokušavam da nađem ribu da je prehranim, ali jako je teško jer je sve devastirano - ispričao je Vokić.

Stjepan je obišao okolinu tražeći Klepetana nakon što se on pozdravio s Malenom, ali nije uspeo da ga nađe. Tada mu je bilo jasno da je Klepetan uginuo, pišu "Vijesti".

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

Priča o Malenoj i Klepetanu ranije je objavljena na poznatoj stranici The Dodo i oduševila hiljade ljudi širom sveta.

BONUS VIDEO: