Spens
Alo.rs
Spens

Alo.rs

Spens, Foto: Alo.rs

Čio, razdragan, druželjubiv i lak za saradnju - takav je pas pred vama! 

Reč je o mešancu spasenom sa ulice, neobičnom ljubitelju poštanskih sandučića, zbog čega je dobio i nadimak - poštar.

Pročitajte još:

Ujedno, ima osobine i pasa na kakve su ljudi već navikli - voli da se igra lopticom.

Ova vesela momčina pokazala se i veoma brižnom - sam je spasao dvoje mačića. Sada svo troje traže vlasnika koji će ih voleti i brinuti o njima, kako to oni međusobno čine.

Portal Alo.rs i Pet Mondo Srbija pokreću zajedničku kampanju za udomljavanje pasa i mačaka na teritoriji Srbije. Ako želite da udomite nekog ljubimca ili da pomognete na bilo koji drugi način, možete da se javite na Fejsbuk stranici Pet Monda.

Šta se dešava kad usvojite ljubimca preko Pet Monda?

Pet Mondo Srbija sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu, svaka od životinja o kojima ovo udruženje brine ima svoj zdravstveni karton i za svaku od njih se daju preporuke udomitelju.

Naravno, sve su čipovane i vakcinisane i imaju svoj pasoš. Takođe, svi udomitelji od udruženja dobijaju Pet Mondo paket usvajanja, koji pored navedenog sadrži: identifikacionu pločicu za psa/mačku sa imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, Pet Mondo ogrlicu i povodac - u zelenoj boji (boja udruženja), paket hrane i igračku. Savete i pomoć udomiteljima nudimo i nakon usvajanja - to je deo naših post-adoption usluga.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!