"PRVO SAM VIDELA DESETAK ZMIJA, A ONDA..." Baka sadila krompir u bašti, a nekoliko trenutaka kasnije ni sama nije mogla da veruje šta je uspela da izvede

Sag­i­bat Isla­m­agome­dova (60) iz Rusije ubila je lopatom preko 80 zmija koje je pron­ašla u svom dvorištu

Zmije
Zmije, Foto: EPA Ronald Wittek

U početku sam videla samo desetak zmija, pa sam ih ubila. Međutim, nakon nekog vremena ih je bilo sve više i više – rekla je uplašena žena

Sag­i­bat Isla­m­agome­dova (60) iz Rusije ubila je lopatom preko 80 zmija koje je pron­ašla u svom dvorištu. Naime, žena je htela da zasadi krom­pir u svo­joj bašti kada je ugledala mnoštvo ovi­hg­mizavaca.

 

Žena je bila jako hrabra, te se usudila da se “obračuna” sa ovim stvoren­jima, a u tome je bila jako uspešna!

– U početku sam videla samo dese­tak zmija, pa sam ih ubila. Među­tim, nakon nekog vre­mena ih je bilo sve više i više – rekla je Isla­m­agome­dova.

 

Njen pod­vig je dos­peo u javnost, pa je žena dobila mno­go­b­ro­jne pohvale na inter­netu. Takođe, neki su sma­trali da bi tre­balo da dobije “lovački tro­fej” zbog ovo­liko ubi­jenih zmija.

 

– One nisu pret­nja za ljude, dobre su za okolinu i jedu glo­dare – rekli su lokalni ekolozi koji plani­raju da sprovedu neku vrstu obuke kako bi sprečili nepotrebno ubi­janje bezopas­nih zmija.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ilija
  06/03/2019 - 06:52
  Jadna zivotinja! Ubice! I zmija ima pravo na zivot isto koliko i vi!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi