Napad ajkule na pecaroša, spasio ga pas
Printscreen
Napad ajkule na pecaroša, spasio ga pas

Printscreen

Napad ajkule na pecaroša, spasio ga pas, Foto: Printscreen

Pecaroš Džejms Vajt iz Kalifornije slučajno je ulovio ajkulu dugu skoro dva metra, ali čim joj je izvadio udicu ona je zgrabila njega za članak.

Pit bul

Printscreen

Pit bul, Foto: Printscreen

Njegov odani pitbul Darbi izleteo je iz kola, strčao niz brdo i zario zube prvo u škrge opasnog predatora, pa zatim u rep. Ljubimac je zapravo bio zatvoren u kolima, ali je, iako vrlo mlad - pas od tek godinu dana, začuvši jauke svoga vlasnika našao načina da izađe iz auta.

Pročitajte još:

Na rep je, kako vlasnik priča, prešao tek kada ga je on zamolio.

- Uhvatio ju je zubima i tresao joj glavu, a ona me svojom čeljusti stezala još jače. Onda sam mu rekao da se skloni i nastavio da oslobađam nogu iz stiska. A on ju je tada uhvatio za rep i odvukao - slikovito je prikazao sam vrhunac borbe.

Tokom brutalne borbe ajkula je Vajtu umalo presekla arteriju.

- Nisu mi verovali šta se desilo dok im ne bih pokazao sliku. Da nije bilo Darbija mnogo bih se lošije proveo – rekao je Vajt za NBC.

Povukao je udicu i nastao je pravi haos, počeo je da vrišti NA SAV GLAS! (VIDEO)

AUTOR: Večernji; D.K. DATUM I VREME: 02.08.2019. 22:14 Četvorica ribara provodila su sasvim uobičajeno poslepodne na palubi brodića, a onda je iznenada nastao haos. Ajkula, Foto: screenshoot/Youtube Jedan od njih spazio je da mu se nešto veliko 'zakačilo na udicu', ali nije ni slutio kakav će to opasan ulov da bude.

Pecaroš je na kraju ipak vratio vratio ajkulu u vodu.

Takođe, objasnio je da je ljubimac bio zatvoren u kolima, ali da je, iako vrlo mlad - pas od tek godinu dana, začuvši jauke svoga vlasnika našao načina da izađe iz auta.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (2)

Jelena

21.08.2019 10:08

Fantastični psi, čuvari i veliki prijatelji. Pitovi i stafordi, neprevaziđen i psi.

pepa prasac

21.08.2019 12:00

bar je naucio ono sto svi govore: pas se ne ostavlja u kolima!