Broki Finli
twitter.com
Broki Finli

twitter.com

Broki Finli, Foto: twitter.com

 

Striktna pravila, između ostalog, obuhvataju to da nikako ne sme da ima tetovažu, osim ako je na zadnjici, na nevidljivom mestu. Takođe, nikako ne bi trebalo da ima seks bez zaštite.

Finli je "skrinšotovao" urnebesne poruke, pa ih objavio na Tviteru.

- Podsećam da sutra idete na letovanje na Majorku, pa moram da vam udelim nekoliko saveta - napisala je njegova majka Liza pre nego što je počela da nabraja šta sve ne smeju da rade.

 

Kokos, kokosvo ulje

Shutterstock, ilustracija

 

- Nemojte da pijete pre nego što dođete na aerodrom. Ako vas zateknu pijane, neće vas pustiti u avion. Setite se kako je bilo kada ste krenuli na koncert Eminema. Mada, toga se verovatno ne sećate - glasi u prvom savetu.

Drugi savet se odnosi na pasoše.

- Ne nosite pasoš kada izlazite noću da ga ne izgubite. U poslednjih mesec dana izgubio si dva privremena pasoša, zatim ključeve, bankovne kartice, novac i novčanik. Ne možete imati poverenja u sebe. Ako izgubite pasoš, neće vas pustiti kući, što ne bi bilo tako loše po vas, ali ćete u tom trenutku biti bez novca.

Treće pravilo, naravno, odnosi se na redovnu ishranu. 

Džihad

Facebook printescreen

 

- Ne zaboravite da jedete i nemojte da štedite na hrani da biste kupovali alkohol - kaže gospođa Liza, dok u četvtom pravilu im preporučuje da se drže podalje od žurki na brodovima i onih gde je u blizini bazen, jer ukoliko upadnu u vodu, mogu da se oproste od telefona.

Zatim je nastavila:

- Nemojte da se tetovirate, a ako baš morate, uradite tetovažu na zadnjici. Jer kada u starosti zažalite zbog toga, na tom mestu vas neće svakodnevno podsećati da je imate - glasi jedno od bizarnjih pravila.

Naravno, nije moglo ni bez saveta o zaštiti za vreme seksa.

- Koristite zaštitu. Jedna noć zabave nije vredna gonoreje koju biste mogli da dobijete i da patite celog života. Ustvari, nemojte ni da imate seks, ne znate sa kim su te osobe bile pre vas.

More, leto, Crna Goa

A.K./Alo!

More, leto, Crna Goa, Foto: A.K./Alo!

 

U sedmom pravilu Britanka podseća sina da je ne zove kad je pijan jer će u tom slučaju samo brinuti. 

- Čak ni ako u tri ujutro čuješ neku našu omiljenu pesmu, nemoj da zoveš kao što imaš običaj. Takođe mi nije potreban video poziv u cik zore, sa nepovezanim pričama - rekla je Liza.

Za kraj, jedan pravi majčinski savet.

- Pazite jedni na druge i zovite me ako bude bilo nekih problema. Pokušavam da shvatim ko je u vašem društvu najrazumniji, ali se i dalje borim sa tim. Volim te više od života. Lepo se zabavi i bezbedno se vrati kući - napisala je brižna majka, a prenosi telegraf.rs.

Njeni saveti izazvali su brojne reakcije na Tviteru, uglavnom pozitivne komentare kako je Liza jedinstvena, kako je najbolja mama na svetu i da su njeni saveti nešto najbolje što su ikad videli.

PROČITAJTE JOŠ: