Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija
Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna buduća mlada razbesnela je svoje prijatelje i porodicu kada je otkrila da ona i njen verenik otkazuju svadbenu proslavu, ali da zadržavaju 30.000 dolara dobacija koje su dobili na poklon - pre nego što su tražili još novca za organizovanje druge proslave.

Nesvesno radimo stvar koja se kosi sa pravoslavnom tradicijom!

AUTOR: Alo.rs/Opanak/M.Č. DATUM I VREME: 19.11.2019. 21:49 - 19.11.2019. 22:02 Haos! Slava, žito, kolač, Foto: Shutterstock Srpski narod obeležava više od 60 krsnih slava. Na dan Svetog Nikole najviše je svečara i onih koji odlaze na slavu, a najčešće se slave još i Aranđelovdan, Jovanjdan, Đurđevdan... AUTOR: Alo.rs/ Rina/ M.

Korisnici društvenih mreža su ostali u šoku kada je postao viralan Fejsbuk post žene po imenu Pem, koja je obavestila svoje zvanice o promeni plana.

- Posle mnogo suza i razgovora sa članovima porodice, odlučili smo da odložimo naše predstojeće zimsko venčanje. Naknadno ćemo vas obavestiti kada se odlučimo za novi datum - napisala je.

mlada, venčanje, plakanje

Shutterstock, ilustracija

mlada,  Foto: Shutterstock, ilustracija

Mlada se, zatim, svima zahvalila na velikodušnim ranim donacijama u njihov svadbeni fond, ali je jasno stavila do znanja da nema nameru da vrati poklone.

- Ne brinite, prikupljenih 30.000 dolara neće biti potrošeno uzalud, već ćemo ih upotrebiti za medeni mesec u narednim mesecima. Kada budemo povratili finansijsku stabilnost i kada budemo mirni u srcima, zakazaćemo novi datum venčanja i ponovo otvoriti fond za dalje poklone. Svadbe su skupe - zaključila je Pem.

Ona je otišla i korak dalje i najavila da će otvoriti fond za poklone na Amazonu ukoliko neko bude želeo da im pokloni nešto za medeni mesec.

- Da li je ovo j*bena šala?! Nakon što ste prikupili 30.000 odlučili ste da otkažete večanje i sve potrošite na sebe? - pitao je jedan od članova mladoženjine porodice.

Pročitajte još:

Jedna od mladinih prijateljica bila je ubeđena da je u pitanju šala.

- Lepo sam vam rekla da ne treba da pijete preko dana. Da li je stvarno otkazano venčanje? Već sam tražila slobodan 1. decembar i to je za manje od mesec dana - napisala je.

Jedan od prijatelja imao je manje razumevanja, pa im je poručio da "odj*bu", a onda se ponovo oglasila Pem kojoj nije bilo jasno zašto je "svi napadaju".

- Osećam se napadnuto. Vi ste odlučili da nam poklonite novac i možemo sa njim da uradimo šta god želimo - dodala je Pem, ali je samo izazvala novi lavinu kritika ljudi koji su je nazvali "pohlepnom".

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi