Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija
Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako bismo mogli na skali od 1 do 10 da ocenimo postupak mlade čija je priča postala viralna na društvenim mrežama, dobila bi jedinicu kao vrata bez mogućnost da izađe na popravni u avgustu.

Na Fejsbuk grupi koja objavljuje sramotne događaje sa venčanja objavljena je priča devojke iz Južne Afrike kojoj mladoženja, a ni gosti neće oprostiti još duži vremenski period.

Zašto? Zato što su svi krivi, samo ne ona. Devojka koja je potpisana kao Suzana napisala je da je pre 14 godina upoznala svog bivšeg verenika i da su bili u srećnoj i stabilnoj vezi u kojoj su dobili dete zajedno.

Pročitajte još:

Dakle, bila sam jasna – gosti 1.500 dolara, kuma 5.000 dolara. Ako ne želite da donesete taj novac, nema potrebe da dolazite. Ovo je žurka koja se pravi samo jednom u životu”, napisala je Suzana u objavi.

Naime, Suzan je pre nekoliko godina postala opsednuta sestrama Kardašijan i želela je da replicira novokomponovani način Instagram života, pošto je njena alava želja bila veća od nje same, gosti su odlučili da odbiju poziv, kuma ne odgovara na telefon, a bivši verenik je ipak odlučio da se dogovore sudskim putem kojim danima će viđati dete.