IMAO VIZIJU DA JE ĐAVO ŽENSKOG POLA! Bubnjar metal benda se probudio iz kome sa novim ubeđenjima: "Mislim da Satana nije toliko kul!"

Iz dana u dan se pronalaze novi simptomi i sporadični efekti za koronavirus

bubnjar
bubnjar, Foto: shutterstock

Neki ljudi koji su se oporavili od pandemije koronavirusa i dalje imaju bol u grudima i teško dišu, a jedan bubnjar treš metal benda je otkrio da je imao vizije kao da je došao iz Danteovog pakla!

"Smrtonosni anđeo", metal treš grupa je imala turneju početkom marta kada je pandemija izbila.

Oni su zaustavili turneju i vratili se nazad u Ameriku avionom, ali tokom leta bubnjar, Vil Kerol je pokazao simptome.

Nakon što je bio pozitivan, 12 dana je proveo u indukovanoj komi. Kada se konačno probudio radnici u bolnici su mu aplaudirali.

"Nisu mogli da veruju. Bili su oduševljeni što sam živ" - rekao je Kerol koji je imao više razloga za slavlje, pošto je tokom tih 12 dana imao vizije

"Još uvek ću da slušam satanistički metal, i još uvek volim ovakve stvari. Što se tiče mog privatnog života i mog iskustva sa ovim što sam prošao, mislim da Satana nije kul kao što sam mislio"

Dok je bio u komi, Kerol je imao vizije. Vidoe je sebe kako izlazi iz svog tela, da bi otišao pravo u pakao gde ga je čekao sam Đavo, koji je bio žena, a ona ga je kaznila zbog smrtonosnog greha - lenjosti, pretvorila ga je u stvorenje nalik "Jabba the Hutt" koje je povraćalo krv dok nije dobio srčani udar.

"Probudio sam se u bolnici sa cevima koje su ulazile i izlazile iz mene, a tu je bila sestra koja je čula moje prve reči 'Da li sam još uvek u paklu?'. Ignorisala me je!" - otkrio je Kerol svoje vizije!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi