trudnica trudnoća
Profimedia.rs
trudnica trudnoća

Profimedia.rs

trudnica trudnoća, Foto: Profimedia.rs

S obzirom na to da je već prošla kroz jednu trudnoću, sumnjala je da je beba u stomaku bila uzrok toga. Međutim, zapravo nije imala pojma kakvo joj iznenađenje telo sprema.

PROČITAJ JOŠ:

– Odjenom je počelo da mi biva muka i pojavila mi se glavobolja. Odlučila sam da odeme na skener i otkrila da u stomaku nosim trojke. To je bio najveći šok u mog života. U porodici nikada nismo imali trojke, priča Beki.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Merry Christmas from my 3 little boys wearing @tuttopiccolokw from @babymelanie1 #triplets #merrychristmas

A post shared by Becki-jo allen (@beckijo92) on Dec 25, 2017 at 9:25am PST

Nakon 31. nedelje trudnoće, Beki je prebačena u bolnicu jer došlo vreme za porađanje. Ali stvari nisu bile u savršenom redu kada su na svet stigli Roko, Roman i Rohan jer su imali veoma nisku težinu.

PREPORUČUJEMO:

Bebe su odmah prebačene na neonatalnu intenzivnu negu, gde su provele 3 nedelje pre nego što su mogle da se vrate kući.

Kada su lekari uklonili cevčice za disanje, kablove i žice, Beki je napokon mogla da vidi lica svojih dečaka. I tada je primetila nešto krajnje čudno. Izgledali su identično.

Sudeći po brojnim izvorima na internetu, šanse da neko rodi identične trojke kreću se od 60.000 pa sve do 200 miliona naspram jedan. Beki je postala majka identičnih trojki. Kako su dečaci starili, sve više i više su ličili jedan na drugog.

Ipak, ma koliko stvari bile lude u njenoj porodici, Beki ni na trenutka nije poželela da su stvari ispale drugačije.