Surferi
Youtube/Printscreen
Surferi

Youtube/Printscreen

Surferi, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Fotograf Džo Mault uhvatio je trenutak kada je velika bela ajkula plivala iza surfera na plaži u Kejp Kodu, Masačusets

* Surfer sve vreme gleda preko ramena dok mu morski pas prolazi iza leđa

* Mault je rekao da je video kako iz vode izranjaju peraja iza surfera što je u trenutku "probudilo" surfera na dasci

Mault je očekivao da će fotografisati talase koji se razbijaju o plažu. Fotograf iz Masačusetsa uhvatio je šokantan trenutak kada se iza surfera pojavila velika neman.

NAJJEZIVIJE VEČE U ŽIVOTIMA DVOJE STARACA Kada su ga ugledali i mračni podrum im je postao mio! Tada je kamera snimila scenu od koje pucaju kosti! (VIDEO)

Džo Mault bio je na plaži Nauset, u Orleansu, Masačusets, u petak ujutro, kada je napravio zadivljujuću fotografiju surfera samo nekoliko metara dalje od stvorenja koje vreba ispod površine Atlantskog okeana.

Pročitajte još:

Na slici se surfer može videti kako leži stomakom na dasci za surfovanje, gledajući preko ramena u peraja koja izranjaju iz vode iza njega. Surfer je podigao noge u vazduh i munjevito se sklonio sa puta morskog psa.

Mault je rekao da je otputovao na plažu Kejp Kod oko 7 sati ujutro, nadajući se da će napraviti nekoliko lepih slika talasa koji udaraju o plažu dok uragan Umberto tutnji u blizini.

Otprilike sat vremena preusmerio je pažnju sa talasa na surfera kojeg je slučajno video, misleći da bi mogao da uhvati talas.

"KAO DA MI JE NEKO ZAVEZAO UŽARENU ŽICU" Helena je odlučila da amputira nogu sa 22 godine! Razlog je toliko tužan da će vam slomiti srce! (FOTO)

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta