PRESELILI SE IZ OBLASTI 51 U PRESTONICU SRBIJE Beograđani primetili da sve više sugrađana dobija vanzemaljske ekstremitete, nekima se pojavljuju i na glavi, krivac za to - koronavirus! (VIDEO)

Preventiva

Građani Beograda
Građani Beograda, Foto: facebook/ Uživo iz beogradskih t

Zbog nastale situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, život u Srbiji, ali i u svetu više nikad neće biti isti.

Kako neki stanovnici Beograda nemaju para da priušte sebi zaštitu od korone, veliki broj njih je primoran da se "snađe" i da upotrebi kreativnu stranu koju poseduju!

Ako vidite neko čudno biće sa cevima, nemojte da se uplašite, to je vaš sugrađanin!

Sve više Beograđana je primetilo da sugrađani na interesantne načine pronalaze rešenja da naprave masku, kako se ne bi njihov budžet svakodnevno smanjivao.   

Možete videti, ponajviše u gradskom saobraćajnom prevozu ove modne kreacije na kojima bi im pozavideo Tom Ford, Versaće, Koko ali i svi ostali modni umetnici koji su promenili svet mode!

Ukoliko ste žedni, možete da kupite vodu od 5 litara, a umesto da bacite flašu, isecite je i stavite je kao masku!

Imate bušne pantolane kojima ni peto krpenje neće pomoći, pogledajte ovog gospodina koji je napravio idealnu kombinaciju gde može da vidi, čuje, ali i da namesti frizuru!

Apsolutni pobednik je ovaj gospodin koji je i objasnio kako možete da napravite ovakvu masku! 

Mnogi bi prokomentarisali da su vanzemaljci napustili američku vojnu bazu "Oblast 51", te da su se preselili u prestonicu Srbije! Mi im želimo dobrodošlicu! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi